Online Demo Transformatie
sessie

Wil je meer weten over transformatief coachen en hoe het werkt? Transformatie betekent de overgang van de ene naar de andere vorm, maar hoe ziet zo'n verandering er concreet uit en hoe verloopt het proces?

In deze gratis online demo demonstreert Robert een hele interventie met cliënt Sonia, waarbij het Bridgeman transformatiemodel kort wordt toegelicht.

Als je momenteel zelf in een diepgaand transformatieproces zit of professioneel geïnteresseerd bent in transformatieprocessen, dan is deze demo zeker iets voor jou.

Meld je aan en bekijk de online demo direct. Klik op de knop.

Ja, ik meld me aan!

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the transformation it has gone through to achieve that beauty"

De Bridgeman Methode


Tijdens de transformatiesessie past Robert De Bridgeman Methode toe. Deze methode is uniek in zijn soort omdat mensen tijdens een sessie heel diep worden benaderd. Een langdurige blokkade wordt doorbroken op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel niveau, met sensationele gevolgen.

Met deze methode is het mogelijk om binnen één dag doorbraken te realiseren die normaal wel maanden duren.

Jij kunt dit nu met eigen ogen zien! Meld je aan voor het gratis webinar op 1 december en ontvang direct de opname van de transformatiesessie die Robert begin dit jaar met Raymond deed.

Klik op de knop en meld je gratis aan.

Transformatie Coach Opleiding

Voel jij het verlangen om anderen te begeleiden in hun transformatie?

 

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades of trauma’s te doorgronden, ontwortelen en te helen. Je brengt energie holistisch en multidimensionaal in evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Je wordt geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Je leert verschillende coachtechnieken & -vaardigheden en leert deze toepassen. Gedurende de gehele opleiding werk jij samen met leermeesters uit het vak zoals Robert Bridgeman, Rianne Manten, Altazar Rossiter en Ans Tros. Zoveel waardevolle kennis van ervaren teachers in één opleiding kom je zelden tegen. Dat maakt deze opleiding uniek in zijn soort.


Meld je gratis aan voor deze demo en ontdek of Transormatief Coachen bij jou past.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumacoach, auteur en teacher van coaches. Hij is de founder en grondlegger van de Bridgeman Academy. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode. 

Wil jij Robert aan het werk zien als transformatiecoach? Meld je gratis aan voor de demo.

Klik op de knop!

Ja, ik wil dit ervaren

Praktische informatie

Wil jij weten hoe een transformatiesessie eruitziet en wat de impact op iemand is? Bekijk direct de transformatiesessie.

Wat: Demo Transformatiesessie

Investering: Gratis

Waar: Thuis of waar jij wilt

Wanneer: wanneer jij wilt

Ja, ik meld me aan!