Table Guests

Training Transformatief Coachen

Weten wat de opleiding tot transformatief coach je brengt als professional? Een gesprek met hen die je voorgingen. 

Je bent coach, healer, psycholoog, trainer of begeleidt mensen op een andere manier. Altijd ben je op zoek naar verdieping: hoe begeleid jij je cliënten (nog) effectiever?

Je leert tijdens de opleiding transformatief coachen om buiten de kaders van het mentale te treden met je cliënt. Met behulp van technieken uit o.a. hypnose, regressie, EFT en breathwork, benader je jouw cliënten holistisch. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel.

Ruim honderden professionals zijn in de afgelopen jaren door de Bridgeman Academy opgeleid tot transformatief coach. Tijdens deze unieke Table Talk gaan afgestudeerde transformatief coaches samen met de founder van de opleiding, Robert Bridgeman, in gesprek.

Hoor wat de opleiding hun op professioneel gebied gebracht heeft. Hoeveel effectiever zij cliënten begeleiden en hoe het leerproces is verlopen. Leer ook wat de basis van transformatief coachen nu eigenlijk is.

Meld je gratis aan en klik op de onderstaande knop. We zenden een replay na die je op elk gewenst moment terugkijkt: wanneer het jou uitkomt. Het webinar wordt op 7 december om 20:00 live uitgezonden.

Ja, ik meld me aan!

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the transformation it has gone through to achieve that beauty"

Transformatie Coach Opleiding

Het doorbreken van blokkades en beperkende overtuigingen is de essentie van transformatie. Begeleid jij mensen en heb je de behoefte om sneller en effectiever een doorbraak te realiseren?

 

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades en trauma’s te doorgronden en ontwortelen. Je helpt je cliënten via een energetische werkwijze holistisch en multidimensionaal in evenwicht te komen. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Je verdiept je skillset tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methodiek. Je leert hierbij verschillende coachtechnieken & -vaardigheden toe te passen. Gedurende de gehele opleiding werk jij samen met leermeesters uit het vak zoals Robert Bridgeman, Rianne Manten, Altazar Rossiter en Ans Tros.

Zoveel waardevolle kennis van ervaren teachers in één opleiding kom je zelden tegen. Dat maakt deze opleiding uniek in zijn soort.

Tijdens dit webinar op 07 december ontdek jij of deze opleiding tot Transformatief Coach bij jou past. Stel daarbij vooral ook live al jouw vragen.

 

Meld je gratis aan! Ook als je er niet live bij kunt zijn. Je ontvangt een replay.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumacoach en Spiritueel leraar. Hij is de founder en grondlegger van Bridgeman en Terra Nova. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode.

Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk professionals (coaches, psychologen, energiewerkers en meer) te inspireren en te verbinden. Om zo gezamenlijk tot een nieuwe, mooiere aarde te komen. Voor deze en de volgende zeven generaties.

Klik op de knop en meld je aan voor de Table Talk!

Ja, ik wil dit ervaren

De deelnemers:

Je hoort de ervaring van vijf professionals die de opleiding hebben doorlopen. Wat heeft het gebracht op persoonlijk en professioneel gebied? Hoe begeleiden zij nu hun cliënten? Wat zijn de effecten op hun praktijk en werkwijze?

"ik heb een studieachtergrond in toegepaste psychologie en ik werk nu 10 jaar als coach. Deze opleiding zat zó knettergoed in elkaar qua opbouw dat ik me weer gestretcht en uitgedaagd voelde vakmatig. En mijn vak als coach nog veel meer diepgang en magie heeft gekregen."

Praktische informatie

Wil je meer weten over de opleiding tot transformatief coach?

Wat: TCO Table Guests

Datum: 07 december 2022

Tijdstip: 20:00 uur

Investering: Gratis

Replay: Ja

Klik op de knop en meld je gratis aan

Ja, ik meld me aan!