Table Guests

Training Transformatief Coachen

In gesprek met professioneel opgeleide transformatief coaches. 

Heb jij interesse in Transformatief Coachen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen?

Tijdens dit inspirerende gesprek zie jij Robert Bridgeman in gesprek met leerlingen en ervaren Transformatief Coaches. Je hoort hoe zij de opleiding hebben ervaren. Hoe hun eigen proces was. En hoe je na de opleiding als Transformatie Coach aan de slag gaat.

Je ontvangt ook uitleg over de inhoud van de opleiding. Robert vertelt je over het transformatiemodel en de technieken die je leert tijdens de opleiding, zoals trance-inductie, EFT en regressietechnieken.

Wil je meer weten? Klik op de knop en schrijf je nu in voor deze gratis, inspirerende sessie. Je kunt direct kijken!

Ik wil eerst meer lezen

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the transformation it has gone through to achieve that beauty"

Transformatie Coach Opleiding

Voel jij het verlangen om anderen te begeleiden in hun transformatie?

 

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades of trauma’s te doorgronden en te ontwortelen. Je begeleidt je cliënten energetisch, holistisch en multidimensionaal naar evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Je wordt geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Je leert verschillende coachtechnieken & -vaardigheden, moderne, Westerse hersenwetenschappen en traditionele Oosterse methoden toepassen. Gedurende de gehele opleiding werk jij samen met leermeesters uit het vak zoals Robert Bridgeman, Rianne Manten, Altazar Rossiter en Ans Tros. Zoveel waardevolle kennis van ervaren teachers in één opleiding kom je zelden tegen. Dat maakt deze opleiding uniek in zijn soort.

 

Klik op de knop en bekijk direct het inspirerende gesprek tussen de founder van de opleiding, Robert Bridgeman, en professioneel opgeleide transformatief coaches.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumahealer en Spiritueel leraar. Hij is de founder en grondlegger van Bridgeman Academy en Terra Nova. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode. 

Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk professionals (coaches, psychologen, energiewerkers en meer) te inspireren en te verbinden. Om zo gezamenlijk tot een nieuwe, mooiere aarde te komen. Voor deze en de volgende zeven generaties.

Klik op de knop en bekijk direct de Table Talk!

Ja, ik wil dit ervaren

De deelnemers

Robert gaat het gesprek aan met vijf bezielde coaches die de opleiding succesvol hebben afgerond. Hoe ziet hun leven er nu uit? Wat was het persoonlijke proces? En hoe hebben ze de kennis geïntegreerd in hun vakgebied?

"Je leert jezelf op een niveau kennen dat zóveel dieper gaat dan ik vooraf had kunnen bedenken of verwacht had. Hierdoor werd voor mij mijn zielsmissie steeds duidelijker en kon ik ook écht voelen wat ik hier te doen heb. Nog niet eerder had ik dat zó ervaren."

Praktische informatie

Wil jij weten of de opleiding Transformatief Coachen bij jou past?

Wanneer: Direct

Wat: Online opname van TCO Table Guests

Investering: Gratis

Klik op de knop en kijk direct de Table Talk

Ja, ik meld me aan!