Gratis Table Talk

Transformatief Coachen

In gesprek met professionals en een cliënt.

Traumaheling vindt plaats op meerdere niveaus. Niet alleen het mentale, maar ook fysieke, emotionele en spirituele lichaam dragen bij aan heling. Wil je meer weten over hoe je trauma effectief heelt en hierin cliënten begeleidt?

Robert Bridgeman, grondlegger van de opleiding Transformatief coachen, gaat in gesprek met vier van zijn studenten, waaronder een forensisch- en traumapsycholoog en een jeugd- en gezinswerker. Hoor hoe de holistische aanpak hun heeft verrijkt.

Krijg een kijkje in wat de opleiding ook voor jou kan betekenen: wat leer je en wat doet dit voor je?

Klik op de knop om nu kosteloos naar deze Table Talk te kijken en te ontdekken of de opleiding Transformatief Coachen geschikt is voor jou.

Ja, dit wil ik zien!

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the transformation it has gone through to achieve that beauty"

Transformatie Coach Opleiding

Voel jij het verlangen om anderen te begeleiden in hun transformatie?

 

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades of trauma’s te doorgronden en te ontwortelen. Je begeleidt je cliënten energetisch holistisch en multidimensionaal naar evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

 

Klik op de knop en ontdek zelf of Transformatief Coachen bij jou past.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumacoach en Spiritueel leraar. Hij is de founder en grondlegger van Bridgeman en Terra Nova. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode. 

Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk professionals (coaches, psychologen, energiewerkers en meer) te inspireren en te verbinden. Om zo gezamenlijk tot een nieuwe, mooiere aarde te komen. Voor deze en de volgende zeven generaties.

Klik op de knop en bekijk direct de Table Talk!

Ja, ik wil dit ervaren

Ontmoet de deelnemers

Margaret Diekhuis

Margaret is een Trauma-expert die momenteel midden in haar opleiding tot transformatief coach verkeert. Ze integreert de holistische kennis en ervaring die ze daarbij opdoet in haar werk als Forensisch- en Trauma Psycholoog.

Bob Thissen

Bob is als transformatief coach opgeleid om problematiek te transformeren op holistisch niveau: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Hij werkt als jeugd- en gezinsprofessional voor verschillende gemeentes, waarbij hij deze kennis integraal inzet.

Chantal Blom

Chantal heeft als cliënt een transformatietraject doorgemaakt en geeft aan dat dit het mooiste cadeau is wat ze zichzelf de afgelopen periode heeft gegeven. De effecten waren zo sterk, dat ze inmiddels zelf is begonnen aan de opleiding transformatief coachen.

Michael Luttik

Michael is afgestudeerd als Transformatief Coach en ontdekte tijdens de opleiding dat hij mannen wil faciliteren bij het ontwaken en her-ontdekken van hun goddelijke vonk. Inmiddels is hij goed op weg en heeft hij al meerdere groepen begeleid op de weg naar binnen: naar het innerlijk vuur.

"Je leert jezelf op een niveau kennen die zóveel dieper gaat dan ik vooraf had kunnen bedenken of verwacht had. Hierdoor werd voor mij mijn zielsmissie steeds duidelijker en kon ik ook écht voelen wat ik hier te doen heb. Nog niet eerder had ik dat zó ervaren."

Details

Waar: Online

Wanneer: In jouw eigen tijd

Investering: Gratis

Klik op de knop en kijk direct deze Table Talk

Ja, ik wil dit zien!