Transformatieve Yoga Online Training
Integreer de essentie van yoga voor een lichter, krachtiger en gelukkiger leven

Deze training wordt gegeven door Roy Wenting die sinds 2006 volgens veel van de yoga principes leeft en dit sinds 2012 als yogadocent in Thailand, India, Nepal en Nederland met anderen deelt.

Wil jij praktische handvatten om diepgaande transformaties te kunnen bewerkstelligen? Wil jij leren om zelf een gedegen yogaroutine op te bouwen? Een routine die je fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam versterkt? Om lichter te leven? We bieden je een unieke kans. Roy Wenting is in Nederland de enige die transformatieve yoga aanbiedt. Transformatieve yoga is een yogavorm die specifiek gericht is op diepgaande transformatie, zodat de beoefenaar altijd beweegt richting een lichter leven. Een authentiek, uniek en eigen leven.

Rust, focus, balans, veerkracht en evenwicht

TRANSFORMATIEVE YOGA

Transformatieve yoga werkt holistisch, ofwel allesomvattend. Yoga gaat namelijk veel verder dan de moderne ontspannende lichaam stretches die je in menig sportschool ziet. Yoga is al duizenden jaren oud. Tijdens transformatieve yoga leer je terug te gaan naar hoe yoga oorspronkelijk is bedoeld. Je leert niet alleen hoe je een ‘asana’ (yogahouding) fysiek goed aanhoudt, maar ook hoe deze houding je energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel kunt kan beïnvloeden. Daarmee leer je de meditatie te vinden in elke yogahouding, die daarom ook minimaal 3 tot maximaal 10 minuten duurt. Door deze lange meditatieve houdingen kunnen je lichaam, zenuwstelsel en subtiele lichamen (energie, emoties, gedachten) optimaal loslaten. En dat brengt echte diepe ontspanning. Voorbij denken en voelen. Puur zijn. De combinatie van de theoretische uitleg voordat je start op de mat, verdiepende ‘pranayama’ (ademhalingstechnieken), mantras, ‘yoga nidra’ (diepe ontspanning), gebruik van muziek en uitleg over toepassing in het dagelijks leven maakt deze yogavorm uniek in Nederland en Europa. Deze yogavorm is ontwikkeld door Roy Wenting die zich sinds 2006 in Thailand en India door meerdere yogameesters liet opleiden en inspireren. De yogavorm is door zijn langzame en meditatieve karakter zeer toegankelijk voor beginners maar ook gevorderden in yoga.

EFFECTEN TRANSFORMATIEVE YOGA

Gedurende de 8 weken durende training ontvang jij dus elke week online lesmateriaal en een live Zoom met Roy. Met dit lesmateriaal ontvang je voldoende informatie en overzichten om aan het einde van de acht weken transformatieve yoga te begrijpen, te kunnen duiden en beoefenen. Op deze wijze kan je zelf, zonder tussenkomst van derden, een vaste yogaroutine opbouwen die voor jou comfortabel voelt. Om doorlopend met de beoefening van yoga blokkades en belemmerende overtuigingen te transformeren. Je leert tijdens deze training:

 • Wat yoga écht is en hoe dit jouw leven lichter maakt;
 • Je hogere potentieel te ontsluiten, zodat je dichter bij je zielsmissie komt;
 • Je eigen energieveld begrijpen, bewaken en opschonen;
 • De relatie tussen je lichaam, je emoties, je gedachten, je energieveld en je hogere zelf begrijpen, versterken en harmoniseren;
 • Een staat van diepe ontspanning en mentale rust te bereiken;
 • Verbeterd concentratievermogen en toegang tot je intuïtie.
 • Je hart te openen en jouw waarheid spreken;
 • Dit alles zorgt voor meer zelfvertrouwen, innerlijke stabiliteit en evenwichtigheid.

 Wat deelnemers zeggen

“Bij aanvang van de yoga vliegen de gedachten door mijn hoofd. Tegen het einde is de rust wedergekeerd en ben ik volledig ontspannen. Een weldaad.” (Maryse van Gemert)

“Roy is een warme persoonlijkheid, professioneel en heeft enorm veel kennis van yoga. Enorm veel geleerd. Geeft gronding en inbedding van kennis en herhaling, zonder voorkennis ook goed te volgen.” (Carlijne)

“Roy is vakkundig, professioneel en heeft humor. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedurfd. Juist omdat ik niet echt een yoga lijf heb. Mijn zielsmissie is kristalhelder geworden.” (Tanja Verhagen)

“Ik vond het een bijzondere reis. Rust in chaos creëren, handvaten daarvoor, introductie in yoga. Ik heb van je genoten” (Jolien van den Assum)

“Je kunt echt de diepte ingaan en sneller processen door. Het bracht me inzicht, opening, helderheid. Roy is zorgzaam, attent, kan goed luisteren, liefdevol, kennisvol, gedegen, vrolijk, blij.” (Margret Giesen)

WAT JE ONTVANGT

Roy heeft nu een onlinetraining ontwikkeld waarin hij jou de basis, de essentials, van transformatieve yoga bijbrengt. Wil jij jezelf leren om door middel van yoga transformaties aan te gaan? Als jij de onlinetraining van Roy hebt gevolgd ontvang jij:

Een basistraining van 8 weken met wekelijks:

 • Een intensieve yoga practice (in de vorm van een video opname van 1-1,5 uur zodat je deze minimaal 1 keer maar eventueel op meerdere door jou gewenste momenten die week kunt herhalen);
 • Een yoga inspiratie videocast waarin je veel ins en outs leert van deze transformatieve vorm van yoga en de houdingen (30-45 minuten). Elke week heeft daarbij een ander thema gerelateerd aan je 7 chakras;
 • Ondersteunende hand-outs bij de yoga theorie en yoga technieken van die week;
 • Integratieoefeningen om yogaprincipes onderdeel uit te laten maken van je dagelijks leven en ze echt impact te laten hebben;
 • Live Q&A met Roy op een vast tijdstip (20:15u elke woensdagavond tijdens de training, nadrukkelijk advies is dat je de yoga practice, videocast en hand-outs dan hebt bekeken en gedaan, zodat je je vragen daarover kunt stellen).

TRAINING OPBOUW

De online training staat in direct verband met jouw zeven basischakra’s, je voornaamste energie centra. Wanneer jij je chakra’s kunt zuiveren en activeren sta je flexibeler, vrijer en lichter in het leven.

De opbouw van de online training is als volgt:

Week 1: Yoga Essentials intro
Week 2: Grounding your essence
Week 3: Centering inner power
Week 4: Mastering inner alchemy
Week 5: Open your heart
Week 6: Throat clearance
Week 7: Focus your vision
Week 8: Awakening the crown chakra

PRAKTISCHE ZAKEN

De onlinetraining start vanaf 18 oktober met week 1, het laatste instroommoment is de dag van de eerste live call op 27 oktober. Reserveer vanaf dat moment iedere week 2-2,5 uur om de video’s te bekijken op een voor jou geschikt moment in de week (eventueel herhaal je dit 2 of 3 keer per week om de training extra kracht bij te zetten). De livemomenten, wanneer Roy jouw vragen over de materie beantwoord, zijn:

Wo 27 oktober 20:15 – 20:45
Wo 3 november 20:15 – 20:45
Wo 10 november 20:15 – 20:45
Wo 17 november 20:15 – 20:45
Wo 24 november 20:15 – 20:45
Wo 1 december 20:15 – 20:45
Wo 8 december 20:15 – 20:45
Wo 15 december 20:15 – 20:45

Wil jij de essentials van transformatieve yoga leren? Dan hebben we goed nieuws voor je: we hebben een lanceringsactie! Je kunt de gehele onlinetraining t.w.v. € 299,00 nu voor € 199,00 afnemen! Wees er snel bij: je kan je nog aanmelden tot 27 oktober.

Schrijf je hier in >

Is dit wat voor mij?

Geschikt voor beginners tot gevorderden

Ben jij geïnteresseerd, maar nog niet bekend met yoga? Geen probleem: de online training is voor iedereen geschikt, dus ook als beginner. Als je de training hebt afgerond beschik je voorgoed over de kennis om door middel van yoga te transformeren, te helen en lichter te leven. Ook als je al wel jarenlang yoga beoefent zul je merken dat je yoga met hele andere ogen gaat bekijken en beoefenen door deze training.