Inner Healing Yogic Essentials Training
Diepgaande heling vanuit je fysieke lichaam: leer het zelf

Start 2 februari 2022Schrijf je hier in >

Deze training wordt gegeven door Roy Wenting die sinds 2006 volgens veel van de yoga principes leeft en dit sinds 2012 als yogadocent in Thailand, India, Nepal en Nederland met anderen deelt.

Diepgaande heling vanuit je fysieke lichaam: leer het zelf
Wil jij praktische handvatten om diepgaande transformaties te kunnen bewerkstelligen? Om op fysieke wijze ook de wonden in je mentale, emotionele en spirituele lichaam te genezen? En voorgoed lichter te leven?

Schrijf je nu in voor deze unieke training. Jij heelt je zeven basischakra’s door middel van yoga en ontsluit je potentieel. Leer alles wat je moet weten om zelf, zonder hulp, door middel van je fysieke lichaam transformaties te ondergaan. Transformaties die je diepgaand helen en je een leven lang blijven dienen.

Rust, focus, balans, veerkracht en evenwicht

TRANSFORMATIEVE YOGA

Dit krijg je van ons
Deze training is absoluut uniek in zijn soort. Jij gaat tijdens acht live avonden online samen met Roy Wenting de diepte in. Roy is beëdigd transformatief coach, meditatie- en yogatrainer. Hij leert je tijdens deze achtdelige onlinetraining alles wat jij moet weten om zelf -dus zonder hulp- een transformatieve routine op te bouwen. Zodat je zelf met behulp van transformatieprocessen, ademhalingstechnieken én yoga wonden heelt en lichter leeft. Je leert:

 • Verschillende aspecten van je lichaam genezen en versterken, bijvoorbeeld maag- en darmen, spijsvertering, rug, nek, schouders, hoofdpijnen en meer;
 • Hoe psychische, mentale en emotionele klachten zich uiten in jouw fysieke lichaam en hoe je jouw lichaam kunt gebruiken om deze klachten op te lossen;
 • Yogaposes, meditaties en mantra’s om emotionele, fysieke, spirituele en mentale blokkades voorgoed te overwinnen;
 • Ademhalingsoefeningen om jouw transformatieprocessen in gang te zetten, te bespoedigen of door te zetten;
 • Zelf in te zien wanneer je welke techniek, pose of oefening inzet als je vastloopt op een bepaald levensgebied.

Waar wacht je nog op?

Schrijf je hier in >

239,00 incl. BTW

Dit is Roy

Roy is een transformatief coach en beëdigd yogateacher met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In de ontmoeting met hem ervaar je een diepgaande rust, zachtheid, compassie en begrip. Dit nodigt uit om snel openheid te bereiken en tot de kern te komen: dichter bij je ziel.

In 2012 behaalde Roy zijn certificaat als yogadocent bij een University op Koh Phangan (Thailand), aangesloten bij de internationale Yoga Alliance. De afgelopen 15 jaar maakte hij vele spirituele reizen door Azië. Tijdens deze reizen deed hij tientallen retraites, opleidingen, pelgrimstochten, klooster/ashram verblijven en cursussen onder begeleiding van gerealiseerde yoga- en meditatiemeesters.

 

Roy is ook afgestudeerd als meditatietrainer en transformatief coach. Zijn gecombineerde kennis maakt hem tot een heel bijzondere trainer: de vorm van yogatransformatie die hij ontwikkelde is uniek in Nederland en heeft inmiddels duizenden mensen door hun blokkades heen geholpen.

 

 Wat deelnemers zeggen

“Bij aanvang van de yoga vliegen de gedachten door mijn hoofd. Tegen het einde is de rust wedergekeerd en ben ik volledig ontspannen. Een weldaad.” (Maryse van Gemert)

“Roy is een warme persoonlijkheid, professioneel en heeft enorm veel kennis van yoga. Enorm veel geleerd. Geeft gronding en inbedding van kennis en herhaling, zonder voorkennis ook goed te volgen.” (Carlijne)

“Roy is vakkundig, professioneel en heeft humor. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedurfd. Juist omdat ik niet echt een yoga lijf heb. Mijn zielsmissie is kristalhelder geworden.” (Tanja Verhagen)

“Ik vond het een bijzondere reis. Rust in chaos creëren, handvaten daarvoor, introductie in yoga. Ik heb van je genoten” (Jolien van den Assum)

“Je kunt echt de diepte ingaan en sneller processen door. Het bracht me inzicht, opening, helderheid. Roy is zorgzaam, attent, kan goed luisteren, liefdevol, kennisvol, gedegen, vrolijk, blij.” (Margret Giesen)

Waarom wil ik dit?

Jij wilt dit doen omdat het een unieke kans is om op toegankelijke manier diep te leren transformeren. Met behulp van je fysieke lichaam heel je zichtbare en onzichtbare wonden en belemmeringen die je niet dienen, maar tegenhouden. Naarmate je wat jij hebt geleerd vaker in de praktijk brengt, vergroot het effect zich.

 • Je ontsluit jouw potentieel;
 • Komt dichter bij je zielendoel;
 • Begrijpt en bewaakt je energiesysteem steeds beter;
 • Begrijpt de relatie tussen lichaam en geest;
 • Weet hoe je hier op een juiste manier mee omgaat;
 • En nog meer.

TRAINING OPBOUW

De online training staat in direct verband met jouw zeven basischakra’s, je voornaamste energie centra. Wanneer jij je chakra’s kunt zuiveren en activeren sta je flexibeler, vrijer en lichter in het leven.

De opbouw van de online training is als volgt:

Week 1: Yoga Essentials intro
Week 2: Grounding your essence
Week 3: Centering inner power
Week 4: Mastering inner alchemy
Week 5: Open your heart
Week 6: Throat clearance
Week 7: Focus your vision
Week 8: Awakening the crown chakra

PRAKTISCHE ZAKEN

De onlinetraining start 2 februari 2022.  Alle avonden betreffen een woensdagavond!

 • 2 februari 2022 19:30 – 22:00 Yoga Essentials intro
 • 9 februari 2022 19:30 – 22:00 Grounding your essence
 • 16 februari 2022 19:30 – 22:00 Centering inner power
 • 23 februari 2022 19:30 – 22:00 Mastering inner alchemy
 • 2 maart 2022 19:30 – 22:00 Open your heart
 • 9 maart 2022 19:30 – 22:00 Throat clearance
 • 16 maart 2022 19:30 – 22:00 Focus your vision
 • 23 maart 2022 19:30 – 22:00 Awakening the crown chakra

Meld je snel aan! De sessies worden opgenomen en nagestuurd, zodat jij een leven lang kunt groeien en profiteren van wat je in de praktijk leert. Klik nu op de knop! Jouw investering is €239,00 voor 8 trainingsavonden.

Schrijf je hier in >

Is dit wat voor mij?

Geschikt voor beginners tot gevorderden

Ben jij geïnteresseerd, maar nog niet bekend met yoga? Geen probleem: de online training is voor iedereen geschikt, dus ook als beginner. Als je de training hebt afgerond beschik je voorgoed over de kennis om door middel van yoga te transformeren, te helen en lichter te leven. Ook als je al wel jarenlang yoga beoefent zul je merken dat je yoga met hele andere ogen gaat bekijken en beoefenen door deze training.