Transformational Breathing

met Birgit Christine en Lars Orson

Transformational Breathing


Wil jij in één middag inzichten vergaren over jezelf en starten met transformeren? Patronen inzien en begrijpen waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet? Zit je al langer op een punt vast waar je nu toch echt in wilt doorbreken? Of heeft je systeem gewoon een onderhoudsbeurt nodig? Dan is deze middag voor jou.

 

Ontwikkeld door Robert Bridgeman en Birgit Christine. In de afgelopen 5 jaar hebben zij drums, klankschalen, muziek, zang en adem gevormd tot: Transformational Breathing.

Ik meld me aan

Transformational Breathing


Wil jij in één middag inzichten vergaren over jezelf en starten met transformeren? Patronen inzien en begrijpen waarom je bepaalde dingen doet zoals je ze doet? Zit je al langer op een punt vast waar je nu toch echt in wilt doorbreken? Of heeft je systeem gewoon een onderhoudsbeurt nodig? Dan is deze middag voor jou.

 

Ontwikkeld door Robert Bridgeman en Birgit Christine. In de afgelopen 5 jaar hebben zij drums, klankschalen, muziek, zang en adem gevormd tot: Transformational Breathing.

Ik meld me aan

Breathe deeply, for in each breath lies the power to transform

Wat ga je ervaren?

Een ervaring waarbij je door de muziek, je eigen ademhaling en de energie wordt meegenomen in een korte, intensieve Transformerende reis.

 

De drie transformators die jij deze middag gaat ervaren zijn:

 

  • Intensieve Ademhaling

Door je ademhaling te intensiveren en je lichaam meer zuurstof op te laten nemen, ‘verandert’ de werking van je brein en schakel je het denkende deel grotendeels uit. Je opent hierdoor een gedeelte van je bewustzijn waar je gedurende een normale dag niet vaak komt. Doordat je waarneming verandert, zorgt dit voor inzichten, het loslaten van gedachten en controle én heb je toegang tot meer aspecten van jezelf. Dit kunnen pijnstukken zijn, maar ook het inzien van patronen en gedrag dat daarbij hoort

 

  • Diep rakende (Live) muziek

Dit is niet zomaar muziek, maar muziek die speciaal geselecteerd is en gespeeld wordt, om je te raken. De klanken en frequentie van de muziek nemen je tijdens je ademreis mee door verschillende aspecten van jezelf. Hard en zacht. Diep en oppervlakkig. Lichamelijk en spiritueel. Alle instrumenten hebben een eigen manier om je mee te voeren.

 

  • Groepsenergie

In je eentje Transformeren is goed, maar Transformatie aangaan in een groep voegt aanzienlijke waarde toe, en het maakt het ook leuker. De collectieve energie in de groep versnelt de stroming van transformerende energie, waardoor je sneller doorbraken en inzichten kunt ervaren.

 

"Breathe deeply, for in each breath lies the power to transform"

Dit zeggen anderen

"Onvoorstelbaar krachtige ervaring en een super mooi inzicht mogen ontvangen. De liefdevolle setting zorgt voor verbinding en vertrouwen om in volledige overgave deel te kunnen en willen nemen. Super bedankt Birgit en Lars."

"Wat was het weer bijzonder om een transformational breathing sessie bij te wonen. De sfeer was goed en de bijeenkomst werd goed begeleid door Lars en Birgit. Dit was de tweede ervaring naast de onlangs gevolgde retraite op Terra Nova."

"Dit was niet mijn eerste kennismaking met Transformational Breathing, maar iedere keer is het thema en intensiteit anders. Ik heb hier kennis mee mogen maken tijdens een transformatieweek bij Bridgeman. Ook waren toen Birgit & Lars (en Robert Bridgeman) als begeleiders aanwezig. Dank voor jullie professionele aanpak en ik kom zeker terug!"


Ontmoet Birgit Christine en Lars

Birgit Christine is een liefdevol, ervaren transformatiecoach. Samen met Robert Bridgeman en haar partner Lars, heeft ze internationaal al veel groepssessies en transformatieretraites begeleid.

Birgit is jarenlang intensief opgeleid door Robert Bridgeman. Duizenden mensen wereldwijd zijn begeleid met Roberts' unieke Bridgeman transformatiemethodiek.

Onder de kundige, warme vleugels van deze liefdevolle mensen mag jij volledig jezelf zijn. Je wordt met al je processen opgevangen in een warm bad van oordeelloosheid en onvoorwaardelijke acceptatie en liefde.

Birgit Christine en Lars werken met een breed arsenaal aan diepe energetische methodieken, zoals:

  • Ademwerk
  • Transformatieprotocollen;
  • Lichaamsoefeningen;
  • Regressie- en reìncarnatietherapie...

...Gaan jouw ogen weer twinkelen en keer je terug met een glimlach.

Birgit Christine, Lars en de aanwezige mentoren zijn de steunpilaren die jou de kracht bieden om je processen te doorleven en jezelf te helen en transformeren. Ben je klaar voor transformatie?

Ja, ik wil dit ervaren

Lees dit goed door:

Wil jij je opgeven voor een Transformational Breathing? Dan is dit wat je mag verwachten:

  • Je begeeft je in een grote groep met mensen. Tijdens de ademhalingoefeningen dient zich aan wat getransformeerd wil worden. Iedereen reageert hier op zijn of haar eigen manier op. Het kan zijn dat mensen bijvoorbeeld moeten huilen, lachen of schreeuwen. De energie van de groep is een krachtig collectief, waardoor de transformatie dieper en heviger gaat dan individueel.
  • Door de intensieve ademhaling, kan het zijn dat je hier fysiek op reageert, bijvoorbeeld door tintelingen of verkrampingen te ervaren. Dit is tijdens dit proces heel normaal; het draagt bij aan je transformatie.
  • Kleed je in laagjes, aangezien het transformatieproces schommelingen in je lichaamstemperatuur met zich mee kan brengen. Je kan het koud of juist warm krijgen. Zorg er ook voor dat je dikke sokken bij je hebt: je wordt gevraagd je schoenen uit te doen bij binnenkomst.


De details

Een fantastische middag met breathwork en (live) muziek.

Meld je hier aan.


Waar: Heart House Bussum
Wanneer: 24 februari of 24 maart

Tijd: 13:30 - 16:30
Investering: 88,- euro


Klik op de knop en schrijf je in.

Inschrijven 24 februari

* Tijdens deze middag wordt er gebruik gemaakt van muziek op hoger volume. We nodigen mensen uit expressie tegen geven aan wat er nodig is en dit kan gepaard gaan met luide klanken. Ben je auditief gevoelig? Dan nodigen we je uit om vooraf contact op te nemen met info@bridgeman.nl voor een passende oplossing.