Trauma (Robert Bridgeman)

27 september 2021

Mijn levenswerk bestaat uit het doorgronden, combineren en ontwikkelen van methoden die trauma genezen.
Alle mensen hebben trauma. Of het nu door een of meer traumatische gebeurtenissen is gekomen, of door complex en chronisch trauma.

De meeste mensen echter zijn zich niet bewust van hun traumatische conditionering.

Ze realiseren zich niet dat hun angsten, beperkende overtuigingen, persoonlijkheidsstoornissen, bindingsangsten, verlatingsangsten, afwijzingsangsten, boosheid, frustraties en sabotagegedragingen voortkomen uit trauma en de gevolgen daarvan.

Trauma dat wordt geactiveerd in de jeugd (karmische winden) kan veel bronnen hebben. Het kan ontstaan zijn in vorige levens, andere dimensies, georven van voorouders en familielijnen, door entiteiten en collectieve traumavelden.

Al deze oorzaken, trauma en gevolgen daarvan in het dagelijks leven zijn te Helen. Dat kan tijd kosten, maar kan ook heel snel gaan.

Transformatief coachen volgens de Bridgeman Methode gaat om het doorgronden en ontwortelen van traumatiek. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spirituele niveau.

Na 4500 sessies met cliënten gedaan te hebben de afgelopen 13 jaar en meer dan 300 transformatiecoaches opgeleid te hebben, heb ik trauma in vele hoedanigheden gezien. Elke sessie leer ik meer. Het is een hoger bewustzijn dat door mij heen de sessies doet en ik zit er vaak met open mond naar te kijken.

Ik geloof erin dat je trauma nooit alleen voor jezelf heelt. Trauma staat nooit alleen, maar is altijd verbonden aan collectieve traumavelden. Door de trauma’s in een individu te helpen Helen, heelt er een stukje van een traumaveld.

Deze (vaak kunstmatige) traumavelden zijn mede verantwoordelijk voor het lage derdedimensie bewustzijn van de mensheid. Hoe meer we er van oplossen, des te eerder kunnen we de gezamenlijke ascensie naar de vijfde dimensie maken.

Dat is ook wat Jiddu Krishnamurti bedoelde toen hij zei dat de enige hoop voor de mensheid de transformatie van het individu is.

Wil je een keer een sessie van mij ervaren? Ik werk niet meer 1 op 1, maar in groepsretraites hier op Terra Nova.
Wees welkom.

X Robert

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *