Trauma Talks

Je mediteert. Je beoefent yoga. Je bent hard op weg op je spirituele pad, maar toch... Toch keert elke keer dat ene patroon terug.

Je saboteert jezelf. Valt toch weer terug in die ene verslaving. Herhaalt toch weer hetzelfde gedrag dat je al zo vaak de das om deed. Herkenbaar?

Als jij terugvalt in oud gedrag, heb je het trauma dat onder dit gedrag zit nog niet (ten volle) geheeld. Heel jij dit, dan zul je zien dat je een doorbraak realiseert. Hoe?

Robert is door Giel Beelen uitgenodigd om in zijn show over trauma te praten. Naar aanleiding daarvan zijn de Trauma Talks én Zelfhelingsmodule ontstaan: vier inspirerende online protocollen door Robert Bridgeman, die je helpen jouw trauma voorgoed te helen. Door te breken. Vrij te komen.

Klik op de onderstaande knop en start vandaag nog met jouw vrije leven!


ACTIE
Ontvang nu ook het boek 'Trauma' van Robert Bridgeman en Christine Pannebakker t.w.v. 24,95 incl. verzendkosten.

MEER INFORMATIE*

NU TIJDELIJK INCL. BOEK TRAUMA
VAN
199,-voor slechts 69,- incl verzendkosten

Benieuwd naar de Trauma Talks met Giel Beelen? Die vind je hieronder. Direct wat doen om je trauma's te overwinnen? Klik op de knop!

Ben je doodmoe van verslavingen, paniekaanvallen en ander saboterend gedrag?

Aangejaagd door wetenschappelijk onderzoek naar trauma, dat bewijst in hoeverre trauma je belemmert, heeft Robert de Trauma Talks Zelfhelingsmodule ontwikkeld. Een serie die je helpt je trauma te begrijpen, maar bovenal te helen. Zodat je vrijer en lichter gaat leven.

Je ontvangt toegang tot onze online academy. Daarin vind je vier gesproken protocollen van 30 minuten.

Je innerlijk kind helen 


De banden met je ouders opschonen

 

Een vorig leven helen

 

Ervaren wie je in essentie bent

Nu van 199,00 voor 69,00

NU INCLUSIEF HET BOEK TRAUMA
van Robert Bridgeman en Christine Pannebakker

Helen met Robert Bridgeman.

Robert Bridgeman is transformatiecoach, auteur en reïncarnatietherapeut. Uit eigen ervaring leerde hij wat het betekent om trauma’s te hebben én hoe je daar vanaf komt.

Hij dompelde zich onder in de wereld van traumaheling. Robert ging in de leer bij 35 verschillende teachers en beoefende tientallen methoden zelf. In totaal heeft hij meer dan 4500 behandelingen gegeven aan cliënten uit 26 verschillende landen en gewerkt met oorlogsveteranen, slachtoffers van seksueel misbruik en mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Vanuit zijn transformatiecentrum Terra Nova geeft hij transformatieretraites aan mensen uit alle lagen van de samenleving, met kleine en grote trauma’s. Vanuit Bridgeman Academy heeft Robert inmiddels meer dan 300 transformatiecoaches opgeleid in zijn methodiek.

 

Robert is expert op het gebied van trauma én genezing. Merk jij dat je in je leven vastloopt? Op welk gebied dan ook? Heel jezelf dan met behulp van Robert's Trauma Talks.

DIT ZEGGEN ZIJ:

"Robert Bridgeman heeft mij geholpen om oude pijnstukken los te laten om nog dichter bij mijn authentieke zelf te komen. Voor iedereen die op zoek is naar wat hem/haar blokkeert is een product van Robert een enorme aanrader!"
Hans Siepman

"Wow… het werk van Robert Bridgeman kende ik al. Toch ben ik nu nog dieper geraakt hoe hij het doet en wat in zo’n korte tijd magisch veel mogelijk is."

Vlada Lisinenko

JA, DIT GA IK DOEN

Wacht niet langer: heel je trauma en breek door je blokkades, door je plafond

Ben je er klaar voor? Om écht het verschil te maken en eindelijk datgene te doen wat je niet voor mogelijk hebt gehouden?

Ontvang de Trauma Talks Zelfhelingsmodules in jouw persoonlijke leeromgeving en ontvang per post boek TRAUMA.

T.w.v. 199,- nu voor slechts 69,-

Heb je het boek al en wil je alleen de zelfhelingsmodules klik dan hier >