Vacature Personal Assistent (ZZP) (GESLOTEN)

Personal Assistent  M/V

Gaat jouw hart sneller kloppen van samen werken met enthousiaste mensen die graag de wereld een beetje mooier maken? Vind jij het leuk voor een dynamisch bedrijf te werken in Nederland én ook soms in Frankrijk? Dan is deze vacature voor jou!

Dit is een Management & Personal Assistant functie, op zakelijk (en regelmatig ook op privé) gebied alles voor iemand regelen en haar of hem volledig te ontzorgen, dat is wat hier gevraagd wordt. Je gaat aan de slag voor een dynamisch driekoppige directie van drie ondernemingen: Bridgeman Lichtwerkersacademie en Bridgeman in Business in Nederland en Terra Nova Center in Frankrijk. Office, klanten, leveranciers, soms ook privé gerelateerde zaken, dit moet allemaal gemanaged worden. En dus ook in het Frans.

Het takenpakket is qua niveau tweeledig. Enerzijds kan je worden gevraagd beleidsvoorstellen, vergaderstukken en offertes voor te bereiden en anderzijds zal het gaan om het beheer van agenda’s en uitvoerende administratieve taken. Daarbij kun je denken aan het controleren van afspraken, zoeken naar passende leveranciers, nabellen, zaken bevestigen per e-mail of telefonisch, mail beantwoorden, vliegtickets boeken, inplannen afspraken zakelijk en privé, verwerken van bonnen en facturen, licht financieel administratief werk. Dit is uiteraard maar een greep uit de werkzaamheden. Er zullen altijd weer nieuwe uitdagingen bijkomen.

Op de foto zie je het kernteam van Bridgeman. Van links naar rechts:
Danny Dekker
Rianne Manten
Monique Bruggeman – Van Leeuwen
Hans Wijnen
Robert Bridgeman

Vind je het fijn om te schakelen tussen beleidsniveau en uitvoering? Vind je het fijn om veel verschillende taken uit te voeren? Ben je er goed in om daar zelf je weg in te vinden en vind je het fijn zelf mede vorm te geven aan deze functie? Heb je zin om af en toe af te reizen naar het prachtige Terra Nova in Frankrijk? Orde te schepen in het hectische bestaan van de dag? Dan ben jij degene die we zoeken!
Je werkt bij voorkeur in Zwolle een aantal uur op kantoor en ook vanuit huis. Daarbij zien we je graag regelmatig in Frankrijk. Het werk zal rond de 20 uur per week zijn, waarbij de werktijden flexibel zijn.

Wie ben jij?
Een leuke, vlotte en frisse persoonlijkheid. Van nature ben je verzorgend en doet alles met enthousiasme. Je weet van aanpakken, neemt initiatief en bent multi-inzetbaar. Je hebt meer een 24/7 mentaliteit dan een 9-5. Je gaat discreet en integer met zaken om. Je hebt behoorlijke affiniteit met spiritualiteit en vind je eigen persoonlijke ontwikkeling belangrijk.

Je begrijpt hoe je het managementteam echt kunt ontzorgen, je wil heel veel leren, je hebt een zeer sympathiek karakter en houd van uitdaging maar je vindt het ook niet erg om ook routinematige klussen op te pakken. Je bent zelfstandig. Je investeert in een goede samenwerking. De directie heeft in verband met groepen door de weeks soms alleen tijd ’s avonds of in het weekend tijd om zaken uit te leggen, te reageren of feedback te geven. Houd hier rekening mee.

Bedrijf / cultuur
Terra Nova, Bridgeman in Business en Bridgeman Lichtwerkersacademie zijn drie bedrijven binnen één organisatie. Elk bedrijfsonderdeel richt zich op een andere doelgroep binnen hetzelfde segment. Op Terra Nova worden retraites gegeven, Bridgeman in Business richt zich op de zakelijke markt met trainingen en Bridgeman Lichtwerkersacademie op de consument. Binnen elk bedrijfsonderdeel staat persoonlijke groei, ontwikkeling en ontwaken centraal.

Elk bedrijfsonderdeel heeft haar eigen team. Boven de organisatie staat een drie koppige directie. Dit zijn Hans, Robert en Monique. Hans woont in Zwolle en is Algemeen Directeur. Robert en Monique wonen in Frankrijk met hun drie kinderen. Zij runnen daar het centrum Terra Nova, geven retraites en vliegen regelmatig naar Nederland voor trainingen.

Eisen/Wensen
Je bent een kundig Personal Assistant. Je woont bij voorkeur in de buurt van Zwolle* en bent in het bezit van een rijbewijs. Passend bij deze job is een gezonde leefstijl en affiniteit met spiritualiteit. Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
(*of je bent bereid af en toe naar Zwolle te reizen).

Arbeidsvoorwaarden
Je werkt voor drie bedrijven die aan elkaar gelieerd zijn. Gemiddeld werken wij met mensen die ZP* er zijn of op een andere manier zelfstandig ondernemen. We zijn op zoek naar iemand waarmee we een duurzame relatie kunnen opbouwen. (*je werkt dus niet in loondienst, dit bieden wij ook niet aan).

Interesse
Heb je interesse in deze functie stuur dan een korte motivatie en jouw CV (of je huidige werkzaamheden als VA) door. Er wordt geen automatische ontvangstbevestiging gestuurd, maar elke reactie wordt aandachtig gelezen. Het kan maximaal enkele dagen duren voordat je een reactie van ons krijgt met betrekking tot je reactie op onze vacature Je kunt reageren tot 18 oktober uploaden.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan graag contact op via info@bridgeman.nl

Reageren op deze functie is niet meer mogelijk.

Deel dit!