Verdieping voor lichtwerkers

Ben jij werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer? Zo ja, vraag je je dan ook af wat het eigenlijk betekent om cliënten te behandelen in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Of loop je daarin wel eens vast of weet je niet goed hoe je dieper in systemen van je cliënt kunt komen? Je bent daarin niet alleen. Veel gelijkgestemde professionals hebben hier vraagstukken over.

Het vraagt een nieuwe duurzame manier van transformatie welke een mix is van coaching, healing, energiewerk, bewustzijnsoptimalisatie en oplossingsgericht werken. Hoe zou het zijn om je vakmatig te kunnen verdiepen en verbreden middels een werkwijze die allesomvattend is? Dat kan. Een methode waarmee je in een paar uren issues oplost die je anders maanden kosten? Door de heldere structuur en stappenplannen te combineren met zuiver intuïtief coachen en niet alledaagse technieken, is een unieke werkwijze ontstaan die aansluit bij het nieuwe collectieve bewustzijn waar de mensheid zich in aan het bewegen is.

Dan nodigen wij je van harte uit om je kennis, kunde en ervaring bij de Bridgeman Academy te verdiepen en verbreden. In gezelschap van gelijkgestemden collega’s lichtwerkers leer je intuïtief en vanuit je hogere bewustzijnslagen te werken. Tegelijkertijd werk je aan je eigen stukken, blokkades en beperkingen. In een paar stappen naar de bron van de problematiek van je cliënt te gaan. Je maakt contact met je Hogere bewustzijnslagen en je essentie. Je leert werken met je gidsen en andere hogere energieën.  Je leert werken met entiteiten, persoonlijkheidsstructuren en vorige levens. Een rollercoaster van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Klinkt goed? Bekijk hier alle mogelijkheden!

REGRESSIE & REÏNCARNATIE

regressie opleiding

5-daagse regressie training
Start 12 april 2018

Verdiep je expertise en ontwikkel je tot de meest effectieve Transformatie Coach door middel van regressie- en reïncarnatie methoden.

We zijn er trots op dat we met ingang van 2018 de regressie opleidingsdagen kunnen toevoegen aan de Bridgeman Academie!

Lees verder>>

RETRAITE VOOR COACHES

coach retraite

Retraite in Spanje
Datum 2018 volgt

Bereid je voor op 5 dagen verdieping. Niet alleen als coach, maar ook voor jezelf. Je leert stap voor stap het Transformatie coachwerk begrijpen en toepassen. Tegelijkertijd werk je aan je eigen stukken, blokkades en beperkingen. In een paar stappen naar de bron van de problematiek van je cliënt te gaan.

Lees verder>>

ALTAZAR LEVEL 1

Altazar opleiding

Ontwikkel je spirituele intelligentie
Start 16 februari 2018

Ben jij momenteel werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? En zou je graag meer zicht willen hebben welke onderbewuste afdrukken, overtuigingen en programmeringen je vaardigheden beïnvloeden.  Ontwikkel dan je spirituele intelligentie onder leiding van Altazar Rossiter.

Lees meer>>

Deel dit!