Transformatie: one year after

Robert in gesprek met Raymond over zijn transformatieproces.

 

Hoe ziet het leven van iemand eruit een jaar na een transformatiesessie? Wat is er veranderd? Wil jij weten hoe een transformatiesessie eruitziet en wat de impact is op iemand een jaar later?

Meld je aan voor het gratis webinar: Transformatie: One Year After en ontdek wat deze transformatie voor Raymond heeft betekent?

 

Je ontvangt voorafgaand aan dit live webinar, de opname van de transformatiesessie van Raymond en Robert van vorig jaar. Je ziet in deze opname hoe een transformatie-sessie in zijn werk gaat en wat er gebeurt tijdens deze sessie.

Tijdens het live webinar op 1 december gaat Robert in gesprek met Raymond om zijn proces te bespreken. Hoe heeft Raymond deze sessie geïntegreerd in zijn leven en hoe heeft het zijn leven veranderd het afgelopen jaar. Tijdens het webinar mag jij live je vragen stellen aan Robert en Raymond.

 

Wil jij aanwezig zijn bij dit webinar op 1 december 09.30 uur? Meld je gratis aan. Kun je er niet live bij zijn, maar wil je dit wel zien? Meld je alsnog aan, je ontvangt van ons een replay.

Ja, ik meld me aan!

"We delight in the beauty of the butterfly, but rarely admit the transformation it has gone through to achieve that beauty"

De Bridgeman Methode

Tijdens de transformatiesessie past Robert De Bridgeman Methode toe. Deze methode is uniek in zijn soort omdat mensen tijdens een sessie heel diep worden benaderd. Een langdurige blokkade wordt doorbroken op fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel niveau, met sensationele gevolgen.

Met deze methode is het mogelijk om binnen één dag doorbraken te realiseren die normaal wel maanden duren.

Jij kunt dit nu met eigen ogen zien! Meld je aan voor het gratis webinar op 1 december en ontvang direct de opname van de transformatiesessie die Robert begin dit jaar met Raymond deed.

Klik op de knop en meld je gratis aan.

Transformatie Coach Opleiding

Voel jij het verlangen om anderen te begeleiden in hun transformatie?

 

Na de opleiding Transformatief Coachen ben je in staat levenslange issues, problemen, (energetische) blokkades of trauma’s te doorgronden, ontwortelen en te helen. Je brengt energie holistisch en multidimensionaal in evenwicht, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau.

Je wordt geschoold tot Transformatiecoach volgens de Bridgeman Methode. Je leert verschillende coachtechnieken & -vaardigheden en leert deze toepassen. Gedurende de gehele opleiding werk jij samen met leermeesters uit het vak zoals Robert Bridgeman, Rianne Manten, Altazar Rossiter en Ans Tros. Zoveel waardevolle kennis van ervaren teachers in één opleiding kom je zelden tegen. Dat maakt deze opleiding uniek in zijn soort.


Tijdens het webinar op 01 december krijg jij de mogelijkheid om te ontdekken of deze opleiding tot Transformatief Coach bij jou past. En je mag live al je vragen stellen.

 

Meld je gratis aan! Ook als je er niet live bij kunt zijn. Je ontvangt een replay.

Ontmoet Robert

Robert Bridgeman is traumacoach en Spiritueel leraar. Hij is de founder en grondlegger van Bridgeman en Terra Nova. Met zijn toegankelijke, levenslustige en down-to-earth karakter leeft hij wat hij ‘teacht’. Robert doorgrondt allerlei uithoeken van bewust- en spiritueel leven bij de bron. Hij integreert wat hij leert in zichzelf en in de Bridgeman Methode. 

Zijn missie in dit leven is om zoveel mogelijk professionals (coaches, psychologen, energiewerkers en meer) te inspireren en te verbinden. Om zo gezamenlijk tot een nieuwe, mooiere aarde te komen. Voor deze en de volgende zeven generaties.

Wil jij Robert aan het werk zien als transformatiecoach? Meld je gratis aan voor het webinar.

Klik op de knop!

Ja, ik wil dit ervaren

Praktische informatie

Wil jij weten hoe een transformatiesessie eruitziet en wat de impact op iemand is? Je ontvangt vooraf de transformatiesessie. Bekijk deze goed, zodat je tijdens het webinar duidelijk weet waarover Raymond en Robert spreken.

Wat: Live Webinar &

opname van transformatiesessie

Datum: 01 december 2022

Tijdstip: 09.30 - 12.00 uur

Investering: Gratis

Klik op de knop en ontvang direct de opname van de transformatiesessie.

Ja, ik meld me aan!

*TIP: Luister de opname van de transformatiesessie met een koptelefoon. Raymond is tijdens de trance niet altijd goed te horen.