Weer € 260,00 voor slechthorende kinderen in Vietnam!

11 september 2012

Met haar ludieke sinaasappel pers- actie haalde Nelian Torenbeek op 26 augustus € 260,00 binnen voor slechthorende kinderen van de Hoa Lan school in het zuiden van Vietnam! Nelian verkocht een hele dag lang lekkere verse sinaasappelsap langs de weg in Dalfsen. € 2,50 per glas dus ze heeft aardig staan persen! Robert gaat aanstaande donderdag 13 september naar Vietnam en zal daar weer een kindje van hoortoestellen helpen voorzien!

Een video waarin je twee Vietnamese kinderen ziet die hoortoestellen ontvangen en voor het eerst van hun leven kunnen horen!

Hoa Lan School is een school voor slechthorende kinderen in Zuid- Vietnam. De school wordt door katholieke nonnen geleid. Onge-veer 80 kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar zijn daar op door-deweekse dagen. De meeste van hen hebben ouders, maar zij zijn te arm of wonen te ver weg om hun kinderen naar een speciale school te sturen. Goede hoortoestellen zijn duur, omdat ze op maat gemaakt moeten worden en de ouders zijn te arm om dit te kunnen betalen. We hebben uw hulp hard nodig om geld in te zamelen om daarmee gehoor apparaten aan te schaffen en deze kinderen weer te laten horen! Donaties t.n.v. L.Y.O.N. RABO 0106 2504 77

 

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *