Wiens waarheid is de echte waarheid? (Roy Martina)

23 mei 2022

In de oude Vedische Geschriften staat een heel bijzonder verhaal, dat ik in mijn eigen woorden met je gaat delen. Eerst wil ik wel iets vertellen over deze Vedische Geschriften: Veda komt uit het Sanskriet en betekent kennis: je hebt vast van Ayurveda gehoord, de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven.

De Veda’s zijn oude en heilige teksten die zijn geschreven vanuit tijdloze filosofieën en door de oude leraren. De kennis die ze met zich meebrengen, is afkomstig van mondelinge uitzendingen van verlichte mensen duizenden jaren geleden. De Veda’s werden ongeveer 5500 jaar geleden in schriftelijke vorm opgesteld en onthullen hun wijsheid en filosofieën door middel van de natuur. De Veda’s onthullen antwoorden over het doel en de rol van alle bestaan. Ze geven ook informatie over het leven in harmonie met de natuur om langdurig geluk, gezondheid en vrede te bereiken.

Er zijn verschillende versies van dit verhaal en je vindt het ook terug in andere teksten, zoals bijvoorbeeld in het Boeddhisme.

Ik geef je de verkorte versie:

Het is het verhaal van een groep blinde mannen die nog nooit een olifant waren tegengekomen en die de olifant beschreven door hem aan te raken. Elke blinde voelt een ander deel van het lichaam van de olifant, maar slechts één deel, zoals de zijkant of de slagtand.

De eerste persoon, wiens hand op de slurf landde, zei: “Dit wezen is als een dikke slang”. Voor een ander wiens hand zijn oor bereikte, leek het een soort vogel. De volgende, wiens hand op een poot lag, zei: “De olifant is als een boomstam”. De blinde man die zijn hand op zijn zij legde zei dat de olifant een soort muur was. Een ander die zijn staart voelde, beschreef het als een touw. De laatste voelde aan zijn slagtand en verklaarde dat de olifant hard, glad en als een speer was.

En tot op de dag van vandaag maken deze personen ruzie met elkaar over hun deel van de waarheid. Hele civilisaties werden uitgewist omdat ze niet hetzelfde geloofden als degenen die hen kwamen bekeren (De Kruistochten in de Middeleeuwen). Oorlogen tussen landen alleen omdat men niet hetzelfde geloof heeft (doorlopend).

Boze ouders en kinderen omdat ze niet hetzelfde zien. Vele huwelijken eindigden in echtscheidingen vanwege een andere variant van de waarheid, enz. enz.

Van een oude sjamaan heb ik geleerd dat zij niet de waarheid zoeken: er is 1 waarheid en dat is dat alle wezens een hart hebben en als zodanig gelijk zijn. Daarnaast zoekt de sjamaan alleen harmonie. Wat ze zei:” Wanneer ik jou mijn deel van de waarheid vertel en jij mij jouw deel van de waarheid, dan kunnen we de harmonie daarin zoeken en ons deel bij elkaar brengen. Als we alle delen van de waarheid bij elkaar kunnen brengen in harmonie, leren we van elkaar en evolueren we samen. Dan komen we erachter dat we hetzelfde zijn. Ik ben een andere jij en jij bent een andere ik. Ik zie mij in jou, want ik ben jou! We zijn allemaal met elkaar verbonden!”

Door channeling heb ik, samen met mijn vrouw Joy, geleerd een open kanaal te zijn en de waarheid te ontvangen van mijn Hogere Zelf en gidsen en opgestegen wezens.

Zo werken we samen met Christallin. Christallin is een groep van 9 Wezens van Hoge Frequentie, die ons begeleiden om de harten van meer mensen te openen voor wie ze werkelijk zijn: oneindige, eeuwige wezens van onvoorwaardelijke liefde!

Christallin heeft ons de afgelopen 11 jaar geleid en we hebben een onwankelbaar geloof ontwikkeld en vertrouwen dat dit het pad is dat we willen bewandelen, ongeacht de obstakels en uitdagingen die we tegenkomen.

Ik doe zo weinig mogelijk vanuit mijzelf en geef alleen door wat ik ontvang.

Alles heeft 1 hart en we zijn allen verbonden.

Van mijn hart naar de jouwe….

Roy Martina

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *