Angela Lauwers

Angela Lauwers

Over Angela

Wat doe ik in mijn praktijk. Die vraag krijg ik geregeld. En ik begrijp dat het best lastig is om te begrijpen dat ik “met energie” werk, en dan ook nog die energie die niet uit het stopcontact komt. Ik werk met energie die overal en altijd aanwezig is. Eigenlijk bestaan wij mensen allemaal uit energie; ons fysieke lichaam, onze gedachten, dat wat wij uitspreken en wensen is ook allemaal energie. Hoe mooi is het dan te om te weten dat positieve en negatieve gedachten ook invloed hebben op de energie in en om je heen.

Stel je voelt je niet happy, je voelt je niet goed genoeg om iets te doen, denkt dat een ander altijd beter, leuker, sportiever en slimmer is. Niet echt een positieve gedachten. Hoe zou het zijn om dat om te buigen naar “ik kan dit, dit ga ik doen omdat ik het heel graag wil, ik ben wél goed genoeg!”

Ik kan jou ondersteunen in het vinden van nieuwe energie om datgene te gaan doen waar jij gelukkig van wordt. Tegelijk leer jij om jezelf te waarderen om wie, wat en hoe je bent.

Spreekt dit alles jou aan? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen zodat ik je mee kan nemen op deze reis in jezelf.

Specialisatie: Transformatief coachen, Touch of Matrix, Altazar Methode

E info@healingpraktijkdehoeve.nl

T 06-36501076

I healingpraktijkdehoeve.nl