Meer Weten Over Bridgeman? Lees Over Onze Founders

Over ons

Bridgeman helpt je de beste versie van jezelf te zijn en helpt organisaties & particulieren hun potentieel ten volle te benutten.

Bridgeman online trainingen, workshops, opleidingen, specialisaties en retraites. Naast de Bridgeman Transformatie coachopleiding ontwikkelde Bridgeman een Meditatietrainersopleiding. Daarnaast werken wij zeer intensief samen met dr. Altazar Rossiter.

Het is 1984, Parijs. Een klein jongetje van zes stapt aan de hand van zijn moeder uit de ondergrondse het centrum van die indrukwekkende stad in. Het jongetje voelt zich overweldigd door alle prikkels van het straatbeeld. Plots valt zijn oog op een vrouw met een baby die op een kleedje zit… 

Laat je meenemen in de belevingswereld van dit jongetje in deze podcast waarin hij verbitterde, een karikatuur werd van zichzelf en hoe het universum hem uiteindelijk richtingaanwijzers gaf.

Over de founders

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken diverse methoden die de levenskwaliteit diepgaand bevorderen. Vanaf 2010 ontwikkelen Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen! Robert en Monique werkten met mensen uit meer dan 26 verschillende landen en leiden in Nederland Transformatief coaches en meditatietrainers op. Bij Bridgeman zijn diverse workshops, online trainingen en opleidingen te volgen.

Bewustzijnsoogmerk

Bridgeman wil zoveel mogelijk mensen faciliteren in bewustwording. Activiteiten van Bridgeman zijn daarom toegankelijk en betaalbaar. Dit betekent overigens niet dat er geen winst gemaakt wordt, maar dat Bridgeman niet op winst maken gericht is. Een deel van de winst die gemaakt wordt gaat naar Bridgeman Foundation. De stichting waarmee Bridgeman bijdraagt aan mensen die aan de onderkant van de maatschappij leven.

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman

spreker, trainer, coach, inspirator, onderzoeker en avonturier

Robert Bridgeman is auteur, transformatiecoach, documentairemaker en medeoprichter van de Bridgeman Academy Hij onderzoekt de traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme.

Robert is, samen met zijn vrouw Monique, de founder van de Bridgeman Academy (sinds 2012). Zijn zielsmissie is om de mensheid te helpen in de kwantumsprong naar de vijfde dimensie.

“Ik zal nooit beweren dat ik verlicht ben. Eerder work in progress, maar elke dag voel ik de verbinding met het Al sterker en nemen mijn spirituele krachten toe…”

Zijn missie

Zijn missie, visie en purpose in dit leven is om zoveel mogelijk mensen te inspireren, te verbinden en wakker te schudden. Waarom? Hij heeft de diepe wens dat iedereen hun eigen pad vindt in het bijdragen van de wereldwijde bewustzijnsshift van de mensheid. En als alle Lichtwerkers dit doen, brengen we het licht hier op aarde, de nieuwe aarde.

Door vele transformatie- of meditatieretraites te geven is hij toegankelijk voor iedereen. Hij helpt een ieder die zijn/haar blokkades wil transformeren, dit doet hij met passie, integriteit, wijsheid en expertise. Doordat hij zelf ook oneindig zijn eigen blokkades blijft opschonen bouwt hij elke dag opnieuw verder aan zijn eigen energetische trillingsniveau en zijn mate van verbinding met zijn mediamieke gaven. Robert is in staat om in elke interventie precies datgene diepgaand te doorgronden en ontwortelen wat ‘nodig’ is in dat moment.

Robert is betrokken bij de Bridgeman Academy voor o.a. de Training Transformatief Coachen. Via een aantal kanalen maakt hij het mogelijk om samen met andere gelijkgestemden een verschil te maken in de wereld. Een goed voorbeeld hiervan is de Bridgeman Foundation, een organisatie die bijdraagt aan het vergroten van kansen voor minderbedeelden.
Met zijn drive om oneindig tot nieuwe inzichten en bewustzijnservaringen te komen faciliteert hij vanuit de community tevens een grote behoefte van gelijkgestemde lichtwerkers om met elkaar en ondersteund door elkaar oneindig te groeien, te helen en te verbinden.

 

 

 

 

Monique

Monique van Leeuwen

Monique is niet zomaar een coach, maar een unieke blend van inspiratie, humor, en liefdevolle kracht. Met 13 jaar ervaring en een oprechte passie voor persoonlijke groei, begeleid ze vrouwen op hun reis naar zelfontdekking.

Humor is haar grootste kracht. Monique brengt lichtheid en plezier in haar coaching, waardoor cliënten zich direct op hun gemak voelen. Maar laat je niet misleiden… ze zegt waar het op staat. Ze is eerlijk en direct, en verwacht dit ook van haar cliënten. Alleen dan kunnen er échte verandering teweeg gebracht worden.

Monique weet als geen ander welke overtuigingen vrouwen kunnen weerhouden van het vervullen van hun hartsverlangen en juist vanwege haar schat aan ervaring en expertise kan zij andere vrouwen hiermee helpen.

Monique heeft talloze vrouwen geholpen hun doelen te bereiken en hun levens te transformeren. Door inzichten te geven en liefdevolle begeleiding, zowel praktisch als inspirerend, motiveert zij jou om je volledige potentieel te benutten.

Visie

Op verschillende vlakken gaat het scheef met mensheid en planeet. Doorlopende oorlogvoering, massale ontbossing, mensenhandel en klimaat- technische wantoestanden maken dat de wereld er niet beter op wordt. Er moet een oplossing komen. Zoals de wetenschapper Albert Einstein zei: “Je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde niveau van bewustzijn als waar het op gecreëerd is”. Je moet naar een ander bewustzijnsniveau voor de oplossing. Bridgeman ziet het als haar taak om haar steentje bij te dragen en de mensheid te helpen dat andere bewustzijnsniveau te bereiken om de kans tot het oplossen van bovenstaande problematiek zo groot mogelijk te maken

Missie

Bridgeman wil deze bewustwording faciliteren door het bieden van trainingen, workshops, coachprogramma’s, retraites, het schrijven van boeken en blogs, het spreken op evenementen en seminars en het opleiden van Transformatie coaches en meditatietrainers. Hierbij gebruikt materiaal dient te voldoen aan internationale standaarden en rechtstreeks uit de bron verkregen te zijn en aangeboden op toegankelijke en professionele wijze.

Daarbij wil Bridgeman met haar stichting wereldwijd een directe positieve invloed uitoefenen op de levens van mensen en met name kinderen aan de onderkant van de maatschappij. De Foundation wordt gefinancierd met de opbrengsten van Bridgeman.

Deel dit!