Over de founders

Over ons

Bridgeman helpt je de beste versie van jezelf te zijn en helpt organisaties & particulieren hun potentieel ten volle te benutten.

Bridgeman online trainingen, workshops, opleidingen, specialisaties en retraites. Naast de Bridgeman Transformatie coachopleiding ontwikkelde Bridgeman een Meditatietrainersopleiding. Daarnaast werken wij zeer intensief samen met dr. Altazar Rossiter.

Het is 1984, Parijs. Een klein jongetje van zes stapt aan de hand van zijn moeder uit de ondergrondse het centrum van die indrukwekkende stad in. Het jongetje voelt zich overweldigd door alle prikkels van het straatbeeld. Plots valt zijn oog op een vrouw met een baby die op een kleedje zit… 

Laat je meenemen in de belevingswereld van dit jongetje in deze podcast waarin hij verbitterde, een karikatuur werd van zichzelf en hoe het universum hem uiteindelijk richtingaanwijzers gaf.

Over de founders

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken diverse methoden die de levenskwaliteit diepgaand bevorderen. Vanaf 2010 ontwikkelen Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen! Robert en Monique werkten met mensen uit meer dan 26 verschillende landen en leiden in Nederland Transformatief coaches en meditatietrainers op. Bij Bridgeman zijn diverse workshops, online trainingen en opleidingen te volgen.

Bewustzijnsoogmerk

Bridgeman wil zoveel mogelijk mensen faciliteren in bewustwording. Activiteiten van Bridgeman zijn daarom toegankelijk en betaalbaar. Dit betekent overigens niet dat er geen winst gemaakt wordt, maar dat Bridgeman niet op winst maken gericht is. Een deel van de winst die gemaakt wordt gaat naar Bridgeman Foundation. De stichting waarmee Bridgeman bijdraagt aan mensen die aan de onderkant van de maatschappij leven.

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en ‘boodschapper’. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Hij heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest.

Robert mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Tevens is hij verbonden aan het toonaangevende Search Inside Yourself Leadership Institute in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University.

En vandaag de dag is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert schreef vier boeken en twee e-boeken over bewustwording en publiceert in september 2017 zijn vijfde boek: Handboek voor Transformatief coachen.

Robert, zijn vrouw Monique en hun team leiden Transformatiecoaches op in de Bridgeman Methode via de Bridgeman Academy. Verder maakt hij documentaires over misstanden in de wereld en hoe we die door bewust- wording kunnen transformeren naar de nieuwe werkelijkheid van liefde, wijsheid en compassie.

Monique

Monique van Leeuwen

Monique van Leeuwen was communicatie adviseur in de telecom. Na jaren dit werk met plezier te hebben gedaan, begon ze zich af te vragen of dit het was. Haar passie was tijdens deze baan al ‘mensen helpen’ en dus besloot ze haar vleugels uit te slaan en te onderzoeken wat er nog meer in het leven was. In 2010 vertrok ze samen met Robert naar Azië waar ze een kleine twee jaar verbleef en mede oprichtster was van het LYON Center Saigon, een centrum voor coaching, yoga en meditatie. Monique volgde haar yogateachertraining in een Ashram in India, werd NLP Master practitioner, volgde de MBSR training, een hypnobirth trainers opleiding en een doula opleiding (zwangerschapsbegeleiding). Monique is mede eigenaar van Bridgeman en ontwikkelde samen met Robert de Bridgeman Methode. Ze is, naast moeder van twee kleine kinderen, actief als coach, trainer, retraite leider en yogadocent. Monique specialiseerde zich in zwangerschapsbegeleiding en geeft personal yoga coaching.

Visie

Op verschillende vlakken gaat het scheef met mensheid en planeet. Doorlopende oorlogvoering, massale ontbossing, mensenhandel en klimaat- technische wantoestanden maken dat de wereld er niet beter op wordt. Er moet een oplossing komen. Zoals de wetenschapper Albert Einstein zei: “Je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde niveau van bewustzijn als waar het op gecreëerd is”. Je moet naar een ander bewustzijnsniveau voor de oplossing. Bridgeman ziet het als haar taak om haar steentje bij te dragen en de mensheid te helpen dat andere bewustzijnsniveau te bereiken om de kans tot het oplossen van bovenstaande problematiek zo groot mogelijk te maken

Missie

Bridgeman wil deze bewustwording faciliteren door het bieden van trainingen, workshops, coachprogramma’s, retraites, het schrijven van boeken en blogs, het spreken op evenementen en seminars en het opleiden van Transformatie coaches en meditatietrainers. Hierbij gebruikt materiaal dient te voldoen aan internationale standaarden en rechtstreeks uit de bron verkregen te zijn en aangeboden op toegankelijke en professionele wijze.

Daarbij wil Bridgeman met haar stichting wereldwijd een directe positieve invloed uitoefenen op de levens van mensen en met name kinderen aan de onderkant van de maatschappij. De Foundation wordt gefinancierd met de opbrengsten van Bridgeman.

Deel dit!