Online trainingen en workshops

Holy Grail Online (start direct)

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

Lees verder >

Onze andere ONLINE programma’s of workshops

HOE SPIRITUEEL LEEF JIJ?

Online challenge

BASIS 10 daagse online challenge (€24,99)

Hoe spiritueel leef jij? Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Lees meer >>

SPIRITUEEL LEVEN

Spiritueel leven

Training van 6 maanden (WEGENS SUCCES VERLENGD nu €59,- ipv €149,-)

Spiritueel leven met beide benen op de grond
Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Volg de training  voor het speciale tarief van €59,00 in plaats van €149,00. Je kunt direct starten! Je ontvangt gelijk als extra cadeau de 4-weekse meditatietraining en het 3-luik ‘Bridgeman Adem Methode’ samen met Marleen van den Hout.

Lees meer >>

UNLOCK THE 7 SHADOWS

Rianne_bridgeman400x200unlock7

Deep dive ONLINE clearings per chakra (€77,- per sessie)

Tijdens de online cirkel-sessies faciliteert Rianne diepgaande energy clearings op basis van ieders individuele input gekoppeld aan het chakra dat die dag centraal staat. Zowel de schaduw als het menselijk potentieel. Aangevuld met inzichten vanuit de chakra psychologie.

De data:
Diverse data

Lees meer >>

RELEASE YOUR LOVER

saparating_400x200

Release your Lover

Grijp de kans om ownership te nemen en je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je ex.

Lees meer >>

INSIDE OUT JONGERENPROGRAMMA

jongerenprogramma

INSIDE OUT Jongerenprogramma

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een live & online programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten binnenkort weer met een nieuwe groep.

Lees meer >>

LICHTER LEVEN SUMMIT

gfbsummit

Nu tijdelijk €5,00 i.p.v. €49,00

Om je te helpen een licht(er) leven te leiden, bieden we je een online lichter leven summit aan.

Je ontvangt toegang tot 15 video’s waarin iedere keer een inspirerende lichtwerker jou vertelt wat lichter leven voor hem of haar inhoudt en hoe het pad ernaartoe geplaveid is.

Lees meer >>

Deel dit!