Online trainingen en workshops

Into the womb: unlock your secret feminine powers

Ontsluit je unieke, vrouwelijke superkrachten.

Tijdens dit onlineprogramma verbind jij jezelf met de diepte van de collectieve voorouderlijke, vrouwelijke ‘bloedwijsheid’. Je schoont de energetische verbinding op tussen jouw hartchakra en baarmoeder en opent jezelf hierdoor voor het voluit belichamen van de oerkrachten van moederaarde. Als jij bent geboren in een fysiek vrouwelijk lichaam, dan is jouw lijf optimaal afgestemd op het kanaliseren van dit Shakti-veld. Verlang jij ernaar jezelf volledig te ontvangen in je eigen schoot, je bekken, je baarmoeder? Dan is dit unieke, 11-weekse online programma gemaakt voor jou.

Lees meer >

Keys to your Calling

Start een communicatie met je onderbewustzijn en activeer jouw roeping.

Als kind kreeg je de vraag: ‘Wat wil je worden als je later groot bent?’ Of je dat nou geworden bent of niet, in feite zegt het weinig over wie jij bent. Deze workshop laat je inzien dat alles zomaar in een stroomversnelling kan komen als je eenmaal afgestemd raakt op een veel belangrijkere vraag: ‘Waarom ben ik hier, op deze aarde?’
Activeer jezelf op een diep niveau en leg nieuwe verbindingen die je eerder nog niet zag. In 40 dagen ga je aan slag met 13 sleutels, die je helpen om te leven vanuit je hart, zonder kaders en zonder jezelf te begrenzen. Maak contact met je passie, eigenwaarde, zelfvertrouwen. Voel de waarde van het kunnen volharden en het belang van focus als schild tegen afleiding, manipulatie en onzuivere krachten. Geniet van een inspirerende, energie-gevende reis, waarop ruim 2500 deelnemers je voor gingen.

Lees meer >

Holy Grail Online (start direct)

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.

Lees verder >

Chakra Training, path of the 7 shadows (start direct)

Ben jij benieuwd hoe jij je liefdevoller, energieker, vrijer en evenwichtiger kunt voelen? Vol in verbinding met jezelf en de buitenwereld? Clear je chakra’s en ervaar een intiem evenwicht met je innerlijke wereld

Innerlijke vrijheid gaat o.a. over leven vanuit eigenwaarde, in contact met jouw waarheid, je behoeften, verlangens en je grenzen. Het vraagt volledige integriteit en intimiteit met jouw binnenwereld en energetische opschoning met jouw onderbewuste. Jouw onderstroom.

Lees verder >

Onze andere ONLINE programma’s of workshops

HOE SPIRITUEEL LEEF JIJ?

Online challenge

BASIS 10 daagse online challenge (€24,99)

Hoe spiritueel leef jij? Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Lees meer >>

SPIRITUEEL LEVEN

Spiritueel leven

Training van 6 maanden (WEGENS SUCCES VERLENGD nu €59,- ipv €149,-)

Spiritueel leven met beide benen op de grond
Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Volg de training  voor het speciale tarief van €59,00 in plaats van €149,00. Je kunt direct starten! Je ontvangt gelijk als extra cadeau de 4-weekse meditatietraining en het 3-luik ‘Bridgeman Adem Methode’ samen met Marleen van den Hout.

Lees meer >>

YOGA met Roy

yoga-onlinetraining_400x200

Diepgaande heling vanuit je fysieke lichaam: leer het zelf
Wil jij praktische handvatten om diepgaande transformaties te kunnen bewerkstelligen? Om op fysieke wijze ook de wonden in je mentale, emotionele en spirituele lichaam te genezen? En voorgoed lichter te leven?

Schrijf je nu in voor deze unieke training. Jij heelt je zeven basischakra’s door middel van yoga en ontsluit je potentieel. Leer alles wat je moet weten om zelf, zonder hulp, door middel van je fysieke lichaam transformaties te ondergaan. Transformaties die je diepgaand helen en je een leven lang blijven dienen.

Start 2 februari 2022

Lees meer >>

Energy Relationship Detox

Relationship_Detox_1900x1080

Opschonen maakt ruimte voor liefde

Een clearing is net anders dan het zetten van een intentie, maar minstens even zo belangrijk. Je schoont je eigen innerlijke blokkades en triggers op. Gevoelens van schaamte, schuld, verdriet, woede, achterdocht, jaloezie en ga zo maar door. Je doorvoelt ze, omarmt ze, en… Je laat ze los. Zodat je vrijer bent.

Grijp de kans om je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je ex.

Lees meer >>

Transformatieve Yoga Challenge

yoga-onlinetraining_400x200

10 daagse challenge

Jij bestaat uit vier lichamen: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele. Deze lichamen zijn allemaal onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Transformatiewerk op het ene, werkt dus door in het andere. Heb jij bijvoorbeeld last van je buik, spijsverteringsstelsel of darmkanaal? Dan kun je dit fysiek verlichten. Tegelijkertijd ervaar je dan meer rust en ruimte, voel jij je beter geaard, heb je een dieper gevoel van vertrouwen en voel jij je veilig.
Roy Wenting combineert zijn kennis als yoga teacher met zijn uitgebreide ervaring en kennis van transformatieprocessen om bij jou diepe heling te faciliteren. Heling vanuit fysieke poses die diep doordringt. Mentaal, emotioneel en spiritueel. Zodat jij voorgoed bevrijd bent van belemmerende overtuigingen en blokkades.

Lees meer >>

LICHTER LEVEN SUMMIT

gfbsummit

Nu tijdelijk €5,00 i.p.v. €49,00

Om je te helpen een licht(er) leven te leiden, bieden we je een online lichter leven summit aan.

Je ontvangt toegang tot 15 video’s waarin iedere keer een inspirerende lichtwerker jou vertelt wat lichter leven voor hem of haar inhoudt en hoe het pad ernaartoe geplaveid is.

Lees meer >>

Deel dit!