Anouk van Rooij-Sjardin

Anouk van Rooij-Sjardin

Over Anouk

Mijn passie is om kinderen en volwassenen te ondersteunen in het steeds dieper in verbinding komen met hun authentieke zelf. Richting geven in het hervinden van de veiligheid en het vertrouwen in zichzelf, om zo te kunnen landen in het fysieke lichaam en op ontdekkingsreis te gaan. Het blijvend laten stromen van de authentieke verbinding, ongeacht wat voor een uitdagingen er zijn in het dagelijks leven, kan een hele uitdaging zijn. Iemand begeleiden in dit proces is waar ik helemaal van ‘aan’ ga. Leven in beweging, vanuit authenticiteit, met hart en ziel. De bezieling die terugkomt in iemands ogen als ze weer aanwezig en in verbinding zijn met hun authentieke zelf voelt magisch en vervult mijn hart.

De kracht van het transformatie werk ligt voor mij in het inzicht en de heling die tot stand komt op alle lagen, fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. De verbinding tussen alle lagen en het verdiepend werken hierbinnen, waarmee de kern van de problematiek wordt aangepakt, is voor mij een enorme verrijking.  Vanuit mijn praktijk gebruik ik al jaren bij kinderen en volwassenen MNRI, haptonomie en Speltherapie op vooral het fysieke, emotionele en cognitieve vlak. De verdieping en verbinding met de energetische laag zorgt er echter voor dat het echt klopt.

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, Speltherapeut (kinder-psychotherapie), Haptonoom, MNRI therapeut (Masgutova Neurosensory-motor Reflex integratie), Guasha therapeut

E info@ontwikkelingstherapie.nl

T 06-41322032

I ontwikkelingstherapie.nl