Astrid van Spronsen

Astrid van Spronsen

Astrid Spronsen

Over Astrid

Mensen weer in hun eigen kracht zetten! Dat is wat ik het liefste doe…

In mijn praktijk begeleid ik mensen hun volste potentie te leven. Ik gun het iedereen om de ballast, die ons belemmert en niet meer dient, los te laten. Het doorbreken van deze patronen en blokkades opent deuren naar nieuwe mogelijkheden, naar dat waar we naar verlangen in het leven. Op een zachte, intuïtieve en doortastende manier help ik je bewustzijn te creëren op onbewuste patronen die jou mogelijk saboteren, deze te doorvoelen en te transformeren, zodat er weer ruimte ontstaat.

Ik kan er oprecht van genieten als ik zie dat mensen echt geraakt worden, dat er dingen in beweging worden gezet en mensen zich hierdoor, zowel persoonlijk als professioneel, verder kunnen ontwikkelen. Diep in onszelf zitten alle antwoorden al en dragen we die wijsheid altijd al bij ons. Gaandeweg zijn we alleen vergeten daarnaar te luisteren en moet er soms eerst wat opgeruimd worden voordat we erbij kunnen. Het is mijn doel en passie om jou zelf weer in contact te brengen met deze innerlijke wijsheid, je authentieke zelf, zodat jij weer vrij en vervuld in het leven te kunnen staan.

Voel je welkom!

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven Coach, PSYCH-K Facilitator, PMA (Progressive Mental Alignment), The Journey, Hartcoherentie, EFT (Emotional Freedom Technique), Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatietherapie, Systemisch werk, The Sedona Method, IEMT

E mail@astridvanspronsen.nl

T 06-14665209

I astridvanspronsen.nl