Birgit Christine

Birgit Christine

Over Birgit

Energiewerker, Coach, Verslavingsexpert, Doorbreekster van Taboe’s en Zangeres.

Het diep in mijn eigen schaduw duiken heeft mijn leven gered, en het is mijn missie om dit met andere delen. Transformatie is een lifestyle en leidraad in mijn leven geworden. Dat wat ik overbreng is doorleefd. Ik heb een lange weg afgelegd om het leven te kunnen leven wat ik nu heb. Schaduwwerk en Overgave zijn onmisbaar. Kwetsbaarheid evenmin. En daar nodig ik mensen toe uit.’

Als Healer, Coach en Energiewerker benut ik meerdere talenten om patronen te doorbreken, innerlijke strijden te shiften en ik doorzie met scherp oog waar de pijnpunten zitten. Het healerschap is onderdeel van mijn passie en ik heb een groot aantal retraites en workshops in Nederland & Frankrijk (Terra Nova) gefaciliteerd vanuit waar zo’n tweeduizend sessies.

Ik onderscheid me door het faciliteren van diepgaande transformatieprocessen, zowel in een groep als individueel, zonder een blad voor m’n mond. Diepgang en heling met een rauw maar liefdevol randje.

Naast Coach ben ik ook zangeres. In het multidimensionale werk ik nauw samen met wat zich aandient in het veld. Ik vertolk via mijn stem de helderziendheid en tevens de boodschappen en energie uit andere dimensies. Diep rakende Sound Healings & Licht- Activaties zijn onderdeel van wat ik doe en doorkrijg.

E info@birgitchristine.com

T

I BirgitChristine.com