Chantall Ramsaran

Chantall Ramsaran

Chantall Ramsaran

Over Chantall

Keer op keer bleef ik vastlopen in mijn leven, op zoek naar goedkeuring, acceptatie en concessies blijven doen, opofferen. Hard werken tot over de grenzen van mijn eigen belastbaarheid, ongezonde (liefdes)relaties, depressie, burn-out. Met mijn achtergrond in de psychologie bleef ik maar werken op de mentale laag en wist al mijn conditioneringen weer om te toveren naar nieuwe.

Terwijl het enige wat ik hoefde te doen was naar mijn hart te leren luisteren. Geen idee hoe, laat staan ernaar te handelen. De relatie met mezelf ontwikkelen was één van de grootse lessen in de afgelopen jaren. Ik kon onwijs grensoverschrijdend naar mezelf toe zijn. Totdat ik door had dat dit allemaal lessen waren om mijn zielsmissie te kunnen belichamen.

In mijn praktijk begeleid ik jou in je reis naar bewustzijnsevolutie. Ik leer jou om eigenaarschap te pakken in jouw persoonlijk proces naar wie jij in essentie bent. Om je passie (terug) te vinden, je zielsmissie te gaan belichamen en lichter leven te integreren in jouw leven.

Ben jij er klaar voor om je authentieke zelf te zijn en te laten zien?

Specialisatie: Transformatie Coach, Lichter Leven coach, mentorschap op talentontwikkeling

E chantall@bijchantall.nl

T 06-50968268

I bijchantall.nl/