Christel Rombouts

Christel Rombouts

Je hebt meer invloed op je welzijn dan je denkt.

Het is een veel voorkomend misverstand: je hebt bepaalde klachten, misschien onbegrepen klachten, en je denkt daar kom ik nooit van af. Of je worstelt je maar wat door het leven en je denkt dit is waar ik het mee moet doen.

Maar die vicieuze cirkel waar je inzit, daar kan je uitkomen. Echt. Het is precies de reden waarom ik naast mijn werk als huisarts ook dit werk doe. Ik merkte als arts dat ik aanga als ik zie waar de beweging is, en hoe je weer tot bloei kan komen. Ik hoorde het van mijn patiënten: jij prikt door me heen. Klopt. Ik ga op zoek naar wat jij bent vergeten in jezelf en wat je uit de vicieuze cirkel haalt.

Jij zal vanochtend niet zijn opgestaan en hebben gedacht: ik ga op zoek naar iemand die mij terugbrengt naar mijn ware zelf. Snap ik. Dat is wel waar ik in onze sessies met jou naar op zoek ga. Zodat jij kan voelen waar je kracht ligt en met meer plezier kan leven.

Waarom ik naast huisarts ook dit werk doe? Ik ben altijd al degene die meer vragen stelde. Ik heb plezier in mijn baan als huisarts, maar ik mis in die rol werken op de zijnslaag en zielslaag. De antwoorden die dieper liggen. Ik deed vervolg opleidingen en ontdekte manieren om levens te transformeren. De combinatie van alle geleerde technieken samen zijn mijn goud.

Wees welkom bij mijn praktijk als Body Mind Energy en Leefstijl arts. Met heel veel plezier begeleidt ik je naar innerlijk leiderschap.

Binnen Bridgeman faciliteert Christel de intervisie voor zorgprofessionals in de Transformatie Coach Opleiding.

Specialisaties: ALK/SOLK/Onbegrepen klachten, Altazar Rossiter Methode, Systemisch werk, NLP, TA, Body Mind Medicine, Meditatietrainer, Kaderarts Supervisie en Coaching, Begeleiding van Zorgprofessionals.

E Christel.rombouts@gmail.com

T 06-41987498

I christelrombouts.nl