Claudia Scholten

Claudia Scholten

Over Claudia

Ik zie altijd hoe iets beter en mooier kan. Ik weet wat er veranderd mag worden. Ik zie andere mensen diep, voor wie ze werkelijk zijn en voor wat ze kunnen. Ik zie jouw goud. Ik weet dat ik mensen kan inspireren…met mijn kennis, inzichten en dat wat ik zie.

Het is mijn missie om jou deze heelheid te laten ervaren. Vanuit verbinding met je vrouwelijke energie en overgave aan je mannelijke energie ontdek je jouw werkelijke, authentieke zelf. Voorbij maskers en hokjes. Jouw puurheid. Jouw rauwheid. Jouw echtheid. Jouw zuiverheid. Omdat je zoveel meer bent.

Zodat je weer meer gaat spelen, ontspannen en genieten. En vanuit lichtheid leeft en liefde, vrijheid en diepe connecties ervaart. Voorbij maskers en hokjes. De plek waar je jezelf écht kunt omarmen. Omdat je zoveel meer bent, dan welk hokje dan ook. Ik neem je graag mee op deze mooie reis naar binnen. Een aanvaarding van je donkerte en een omarming van je licht.

Een van de manieren zijn transformatie-sessies; we gaan voorbij alle mentale, bekende programma’s en duiken in het onderbewuste. Daarmee schud ik de boel flink op. Ik houd van concrete oplossingen die diepgaand werken. Ik volg daarin mijn gevoel en intuïtie. Ik werk holistisch; diepgaand met een open blik en net een stapje verder.

Ik help je de antwoorden te vinden die je al lang in je draagt. Ik help je te stoppen met al dat DOEN en je weer te verbinden met je lichaam. Ik breng je weer in contact met jouw waarheid en jouw intuïtie. Ik ga graag met jou op reis en help je jouw eigen vrijheid, liefde en kracht te ontdekken.

Specialisatie: Regressie- en reïncarnatietherapie veelal via de voorouderlijke lijn. Polariteiten, met name mannelijke en vrouwelijke energie.

E contact@claudiascholten.nl

T 06-20985505

I claudiascholten.nl