Daisy van Rixel

Daisy van Rixel

Over Daisy

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar meer innerlijke balans. Dit uit zich in een liefdevolle en zachte verbinding met jezelf en met anderen. Dat je vanuit rust en ontspanning liefdevol grenzen aan geeft en heldere keuzes maakt. Je comfortabel voelt in je lijf en meer stevigheid in jezelf voelt, bij alles wat er gebeurt in jezelf en om je heen. Dat je meer en meer gaat voelen welke delen in jou aandacht vragen en nodig hebben.

Met liefde en passie ondersteun ik je op het pad naar innerlijke balans. Van zelfafwijzing naar zelfaanvaarding. Het pad dat ikzelf op alle vlakken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, heb doorleeft en doorleef.

Verlang je naar meer zelfaanvaarding en zelfvertrouwen, naar positieve en milde gedachten en balans in je energieverbruik? Wil je ongeacht wat anderen vinden eigen keuzes maken vanuit innerlijke rust en ontspanning? Dan is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten, investeer in het allerbelangrijkste; Jezelf!

Ik gun iedereen een leven vervuld van innerlijke balans, zelfliefde en zelfvertrouwen. En dit niet alleen voor jezelf, juist ook voor de mensen om je heen.

Specialisaties: Transformatief coachen | Lichter Leven programma | Unity Embodyment coach | Regressie en Reïncarnatie therapie | Familiepatronen doorbreken (familiesysteem)

E info@daisyvanrixel.nl

T 06-15007861

I daisyvanrixel.nl