Eva Heuts

Eva Heuts

Over Eva

Ik heb me altijd anders gevoeld, een buitenbeentje zeg maar. Als kind al was ik diep verbonden met moeder aarde, creatief, slim, maar ook heel gevoelig, snel overprikkeld, kon moeilijk mijn grenzen afbakenen, mijn emoties verwoorden, connectie maken met anderen… Als kind heb ik nooit geleerd om emoties te voelen en te uiten. Zoals zovele mensen in de Westerse wereld leefde ik vooral vanuit mijn hoofd en ontstond er een disconnectie tussen mijn hoofd en mijn hart, tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Het mentale werd gestimuleerd, emoties werden diep weggestopt. Pas vele jaren later heb ik ontdekt dat dit niet werkt. Oude wonden, blokkades, trauma’s zetten zich vast in je lichaam en hebben een invloed op je leven.

“Niet wat we onder ogen zien, maar wat we niet onder ogen zien, bepaalt de kwaliteit van ons leven.”
Wayne Dyer

Ik was me er niet van bewust. De laatste jaren – door vele workshops, retraites en opleidingen te volgen over persoonlijke ontwikkeling, quantum denken, mediumschap, spiritueel leven enz. – is mijn bewustzijn toegenomen. En dankzij een retraite bij Robert Bridgman, de opleiding Transformatief Coachen en individuele sessies heb ik mijn blokkades, trauma’s en beperkende overtuigingen kunnen transformeren. En het gaat steeds door. Ik voel minder boosheid, kan beter mijn grenzen aangeven, laat steeds meer de controle los en leef meer en meer in vertrouwen en overgave. Ik kan mijn emoties beter voelen en verwoorden en ben opener. Ik voel zoveel meer ruimte, zoveel meer diepgang, zoveel meer liefde, zoveel meer vreugde. En dat wens ik iedereen toe!

Wil jij jezelf en je leven transformeren? Wil jij meer verdieping en meer levensvreugde ervaren?

Het is mijn missie om jou te begeleiden bij jouw helingsproces zodat je meer zelfliefde, vreugde, kracht en vertrouwen mag ervaren en lichter door het leven mag gaan. Zodat je liefdevol grenzen kan aangeven en heldere keuzes kan maken. Zodat je je goed in je vel voelt en al dansend door het leven gaat.

Specialisatie: Transformatief coachen en healen, Lichter Leven Programma

E eva@evalutioncoaching.be

T +32 485 76 51 91

I evalutioncoaching.be