Fonny Freek

Fonny Freek

Over Fonny

Voeden met Bezieling

Onze relatie met voeding vertelt veel over de relatie met onszelf.

Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?
Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?

Voel jij jezelf en voed jij jezelf?

Als Transformatie Coach en Voedingsdeskundige werk ik holistisch en gebruik verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw issue te gaan en het stuk te ontwortelen dat jou in de weg staat om een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven te leven. Een reis naar jezelf. Want door in verbinding met jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.

Kiezen voor dat wat echt voedend is. Vanuit bezieling. Voeding voor lichaam en ziel. Je ervaart meer stevigheid in jezelf waardoor stevigheid in gewicht niet meer nodig is.

Van leegte naar vervuld zijn.

Vanuit een veilige bedding ondersteun ik jou in dit proces.

Je bent van harte welkom.

Fonny in sinds september 2021 gecertificeerd volgens de Altazar Rossiter methode. Sinds maart 2022 is Fonny gecertificeerd Unity Embodyment Coach bij Bridgeman.

Specialisatie: Transformatie Coaching, Lichter Leven Coaching, Energie Facilitator, Voedingsdeskundige.

E info@balance4ever.nl

T 06-18651991

I balance4ever.nl