Fonny Freek

Fonny Freek

Over Fonny

Voeding en Transformatie Coaching, mijn twee grote passies.

Val jij steeds weer terug in een oud patroon? Of pakken de keuzes die je maakt niet goed uit. Zit je niet zo lekker in je vel of ben je steeds op zoek naar iets, maar je weet niet goed wat?
Kom je steeds weer aan in gewicht of beland je steeds weer in dezelfde (ongewenste) situatie?

Voel en voed jij jezelf?

Als Transformatie Coach werk ik holistisch en gebruik verschillende technieken waaronder Regressie & Reïncarnatie, Innerlijk Kindwerk, EFT en de Altazar Rossiter Method om naar de kern van jouw issue te gaan en het stuk te ontwortelen dat jou in de weg staat om een volgende stap te maken naar een beter, fijner, liefdevoller en gezonder leven. Een reis naar jezelf. Want door in verbinding met jezelf te zijn is het gemakkelijker van jezelf te houden en goed voor jezelf te zorgen.

We werken samen met de energie van het chakrasysteem dat verbonden is aan ons lichaam waar ons fysieke- en mentale welzijn van afhankelijk is. En verstevigen de krachtvelden van de mannelijke- en vrouwelijke energieën die in ons aanwezig zijn. De mannelijke energie van aanwezigheid, stabiliteit en bedding. En de vrouwelijke energie van beweging, creatie en expansie.

Jij ervaart meer stevigheid in jezelf, ervaart meer de stroom van creatie en komt steeds meer in balans.

Fonny in sinds september 2021 gecertificeerd volgens de Altazar Rossiter methode. Sinds maart 2022 is Fonny gecertificeerd Unity Embodyment Coach bij Bridgeman.

Je bent van harte welkom.

Specialisatie: Transformatie Coaching, Lichter Leven Coaching, Energie Facilitator, Voedingsdeskundige.

E info@balance4ever.nl

T 06-18651991

I balance4ever.nl