Hans Siepman

Hans Siepman

Hans Siepman Lichter leven coachHans Siepman
Lichter Leven Leusden

Adres:
Van de Lagemaathof 61
3833 HW Leusden

Specialisatie:
Tranformatief coach, Energetisch therapeut, Regressietherapie en Meditatietrainer 

Over Hans:

Mijn naam is Hans Siepman, coach, trainer en therapeut. Het programma Lichter Leven kwam op mijn pad in een moeilijke stressvolle periode in mijn leven. Het heeft mij gegrepen en betekende voor mij de ommekeer. Ik raakte zo geïnspireerd dat ik direct doorstoomde naar de coachopleiding. Ik had mijn passie gevonden. Nu coach ik mensen die niet kunnen achterhalen hoe ze kunnen loskomen uit de constante stroom van stress en zorgen. Die steeds weer tegen dezelfde problemen aanlopen en wanhopig op zoek zijn naar een leven zonder gevoelens van angst, spijt en schaamte.

Ik laat ze inzien dat ze veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden, door hen tools te geven om het optimale uit zichzelf te halen.

Ik heb al veel mensen geholpen om te ontdekken wie ze nu werkelijk zijn en wat ze te doen hebben op deze planeet. Maar ik vind het belangrijker dat ze zelf, met een aantal eenvoudige tools, veranderingen kunnen doorvoeren, waardoor ze gaan inzien waartoe ze in staat zijn en bewuster en lichter kunnen leven.

Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te helpen om lichter te leven en te helpen om op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf.

Het Lichter Leven programma is een uniek programma die bij mij op individuele basis als in groepsverband kan worden gevolgd. Wees welkom bij Lichter Leven Leusden.

E info@lichterlevenleusden.nl

T 06-38903969

I lichterlevenleusden.nl