Heleen van Lente

Heleen van Lente

Over Heleen

We worden allemaal geboren met een uniek pakket aan talenten, vermogens, eigenschappen en innerlijke structuur. Als je leeft vanuit die blauwdruk, dan straal je, voel je je energiek, en leef je moeiteloos de meest authentieke versie van jezelf.

Helaas is de dagelijkse werkelijkheid vaak anders. Daarin sta je steeds weer voor de uitdaging; ga je voor wat goed is voor jou, wat jij wilt, of laat je je verleiden tot ‘dat wat hoort’ of ‘doe maar normaal’ gedrag?

Inmiddels is het heel wat jaren geleden dat ik de keuze hebt gemaakt elke dag een stapje verder te willen komen in het leven van mijn meest authentieke versie. En dat op alle vlakken van mijn leven; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn kracht en passie liggen in het begeleiden van zelfbewuste vrouwen bij het realiseren van de verandering die ze voor ogen hebben op privé- en of werkgebied. Ik geloof erin dat ieder van ons alle antwoorden in zich heeft en ik ondersteun graag bij het naar bovenhalen daarvan.

Ik heb een jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven als verzuimspecialist en coach. Tijdens mijn werk ontmoette ik veel vrouwen die vastliepen als gevolg van het, te lang, negeren van hun eigen behoeften en verlangens. De prijs die zij daarvoor betaalden uitte zich in gezondheidsklachten als uitputting, overbelasting, eetproblemen, rug- en nekklachten, chronisch verminderde weerstand etc. waardoor zij niet langer konden functioneren in het dagelijks leven.

In plaats van leven zag ik ze overleven. Op wilskracht, ploeteren van weekend naar weekend, van vakantie naar vakantie. Want straks wordt alles beter…..

Ook ik heb zo’n ‘hoe-houd-ik-mijn-hoofd-boven-water’ periode beleeft en heb het proces van ontwortelen en loslaten doorgemaakt. Ik kwam erachter dat alles wat ik nodig heb om krachtig in het leven te staan al in me zit, ik was het alleen vergeten. Ik was vervreemd geraakt van mezelf door alle ruis om me heen.

Ik was gewend te werken op basis van doelen, plannen, acties en andere technieken die in onze prestatiemaatschappij de meetlat zijn geworden. Wat ik voelde, wilde en wie ik was werd ondergeschikt aan mezelf bewijzen, hard werken, en doelen realiseren. Luisteren naar mijn intuïtie deed ik steeds minder, want ik kon beter meegaan met de groep. Dat was veiliger. Pleasen, het was mijn tweede natuur geworden. Mijn masker.

Na mijn eigen proces van loslaten, doorleven, ontwortelen en mezelf ont-moeten durfde ik weer te dromen, hoorde ik de signalen van mijn lichaam weer, wist ik ernaar te handelen en durfde ik weer te vertrouwen op mijn intuïtie. De ontdekking dat ik beperkingen los kon laten, de cirkel van vastgezette patronen kon doorbreken was een opluchting. Het gaf me ontspanning, kracht en vertrouwen. En hoe hectisch het leven soms ook is, ik leef vanuit mijn levensenergie. Ik leef nu de beste versie van mezelf. Mijn masker is overbodig geworden!

Mijn ervaringen, kennis en vaardigheden zet ik graag in om jou te ondersteunen bij het herontdekken van je kracht, passie en levensenergie, waarna je al je mogelijkheden op elk levensgebied toe kan passen; voeding, beweging, werk, relaties, bewustzijn en zingeving.

Wil je ervaren wat ons contact voor je kan doen, plan dan een gratis, verkennend gesprek met mij in.

Specialisatie: Trainer Hormoonfactor, Hormoonbalanscoach, Innerlijk kind werk, Transformatief coach, Lichter Leven coach, Opstellingen, Ademwerk

E heleen@lente-injeleven.nu

T 06-83633496

I lente-injeleven.nu