Ilsemarysol Ferket

Ilsemarysol Ferket

Over Ilsemarysol
Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te laten stralen en een lichter, authentieker leven te leiden. Ik geloof dat als jij straalt, je iets geweldigs kunt maken van je leven en de wereld een stukje mooier kunt maken.
Alles is energie, en ons bewustzijn creëert onze realiteit. Helaas zijn we ons slechts bewust van ongeveer 5% van ons bewustzijn; de overige 95% is onderbewust. In deze realiteit kom je ook dingen tegen die je tegenhouden om de volgende stap te zetten.
Het inspireert mij om jou in beweging te brengen. vooral wanneer je bent vastgelopen en niet meer weet hoe je verder moet. Ik help je om weer terug te keren naar jezelf, naar je kern, naar wie je werkelijk bent. Door je licht, kracht en wijsheid weer te vinden, kun je opnieuw stralen.
Je kunt niet veranderen wat er in je leven is gebeurd, maar je kunt wel veranderen hoe je je ertoe verhoudt. Dit zorgt voor nieuwe energie, lichtheid, speelsheid en nieuwe mogelijkheden. Het hervinden van je levensenergie en meebewegen met de stroom van het leven betekent voor mij VRIJHEID!
Levensenergie kent verschillende bronnen: fysiek (lichaam), emotioneel (hart), mentaal (hoofd) en spiritueel (ziel). Deze bronnen zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Ik help je ontdekken waar het stroomt en waar het vastloopt, zodat je weer volledig in je kracht kunt komen.
Word jezelf, er zijn al anderen genoeg.
Ik ben nieuwsgierig naar de authentieke jij.
Wees welkom en laten we samen werken aan een stralende toekomst.
Specialisatie: 
Transformatie Coach, Lichter Leven programma, Quantum Hypnose, HypnoBirthing, trauma rondom zwangerschap en geboorte

E info@ilsemarysol.nl

T 06-12277260

I