Irma Schaap

Irma Schaap

Over Irma

Van jongs af aan houdt ‘nieuw leven’ mij bezig.
Als verloskundige heb ik vele mensen ontmoet, in de meest belangrijke en kwetsbare periode van hun leven. Vele zielen mocht ik letterlijk een stukje naar het aardse leven begeleiden. Als echoscopiste aanschouwde ik het prille leven vanaf het 1e begin en besefte nog meer hoe wonderbaarlijk en groots het leven is.

Als mens en als coach heb ik mij verdiept in bewustwording op alle bestaanslagen. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel heb ik de nodige belevingen en ervaringen opgedaan, en laat dit nu een doorlopend proces zijn 🙂
Eén ervan is het ervaren en doorvoelen hoe belangrijk de 1e 1000 dagen van het leven zijn. Welke imprints werden gemaakt? Wat is jouw blueprint voor het leven?

Hierin kan ook een activering plaatsvinden, zoals wat jij van je voorouders mee krijgt, of wat jij vanuit vorig leven nog aan te gaan hebt.

Doorgronding en ontworteling van o.a. problemen, angsten, overlevingsmechanismen, belemmerende patronen vinden dan ook op de diepere onbewuste lagen plaats. Hier is het waar de verwerking en heling plaats mag vinden, om een levensverandering te bewerkstelligen, en je ‘nieuwe leven’ geboren te laten worden. Als een vroedvrouw begeleid ik je graag in jouw proces.

Voor mij voegen al m’n opgedane kennis en levenservaringen zich samen met mijn spirituele interesses en innerlijk weten en zijn tot één geheel. Dit al heeft nu ruimschoots plaats in mijn (persoonlijk) leven, en is niet meer weg te denken in mijn werk.
Met een holistische blik wetende dat al wat is energie is, geef ik zo uiting aan en in mijn praktijk “Zicht op het Leven”.

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Kijk gerust rond op mijn website irmaschaap.nl voor meer info.

En spreekt het je aan, voel jij een tinteling, misschien al een ja?  Voel je van harte welkom in mijn praktijk ‘Zicht op het Leven’ nabij de Veluwezoom, makkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Zutphen.

En ik ben nieuwsgierig waarmee ik jou mag begeleiden om Zicht te krijgen op jouw Leven.

Specialisaties: Transformatiecoach, Verloskundig life coach, Regressie en reïncarnatietherapie, Voorouderheling, Geboorte-imprints, Innerlijke kind, Altazar Methode, EFT (Emotional Focussed Therapy), Lichter Leven-coach, Zwangerschaps- bevallingstrauma.

E contact@irmaschaap.nl

T 06-13402326

I irmaschaap.nl