Irma Schaap

Irma Schaap

Over Irma

Van jongs af aan houd ‘nieuw leven’ me al bezig. Als verloskundige heb ik vele mensen ontmoet, en vele zielen letterlijk een stukje naar het aardse leven mogen begeleiden. Als echoscopiste mocht ik het prille leven vanaf het 1e begin aanschouwen. Als mens en als coach heb ik mij verdiept in bewustwording op alle bestaanslagen. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel heb ik de nodige beleving en ervaring opgedaan, en laat dit nu een doorlopend proces zijn.
Eén ervan is het ervaren en doorvoelen hoe belangrijk de 1e 1000 dagen van het leven nu zijn. Welke imprints werden gemaakt? Wat is jouw blueprint voor het leven? Als ook, welke invloeden draag je (onbewust) van je voorouders mee?

Alle opgedane kennis en ervaringen voegen zich samen met mijn spirituele interesses en innerlijk weten, die nu ruimschoots plaats hebben in mijn leven én niet meer weg te denken zijn in mijn werk.

Ben jij op zoek naar balans in je leven? In vertrouwen en verbinding.
Kun jij hulp gebruiken in je persoonlijke bewustwordingsproces?
Wil jij lichter door het leven gaan?
Wil jij rust in je hoofd en leven vanuit je hart?
Of
Heb jij behoefte aan begeleiding bij je aanstaande of nieuw ouderschap?
Heb jij moeite je zwangerschap, bevalling óf je geboorte te verwerken? Heb jij een miskraam niet kunnen verwerken?
Wat staat er in de weg om een kindje te kunnen ontvangen?

Dan kijk ik er naar uit jou te begeleiden op je pad van innerlijke bewustwording op weg naar jouw nieuwe leven. Ik help je onzekerheden, angsten en blokkades te transformeren om je zelfvertrouwen en zelfwaardering te hervinden en zo puur in je eigen kracht te staan. Met een holistische kijk, wetende dat al wat is energie is, gaan we samen aan de slag.

Specialisaties: Transformatiecoach, Verloskundig life coach, Lichter Levens-coach; Geboorte-imprints, Innerlijke kind, Voorouderheling, Regressie en reïncarnatie, Altazar Methode, EFT (Emotional Focussed Therapy).

E contact@irmaschaap.nl

T 06-13402326

I irmaschaap.nl