Joep Ernst

Joep Ernst

Over Joep

Anima Flore is Latijns voor ’Ziels Bloei’ en dit is dan ook het einddoel van mijn werk. Het is onderdeel van mijn missie om mensen te assisteren in de diepte. Daar in de diepte waar jouw wortels in de modder staan gebeurt het werk waar jouw essentie, jouw ziel van groeit en uiteindelijk uit bloeit.

Als Holistisch Transformatie Coach begeleid ik mensen in hun groei en zelf-ont-wikkeling. Specifiek in het transformeren van de lage energie die jou ervan weerhoudt om jouw meest authentieke leven te leiden. Ik biedt een helpende hand bij het opruimen van pijnstukken, oud zeer, emotionele blokkades, limiterende overtuigingen en trauma’s. Hiermee lossen we triggers op, zodat je weer in zuiver contact met je eigen essentie. Ik help jou op een zuivere en integere manier gecombineerd met veel zachtheid en rust in het faciliteren van een blijvende transformatie over alle bestaanslagen.

Met kennis van de spirituele/energetische wereld en tegelijkertijd van het aardse sla ik bruggen tussen deze twee ervaringsbeelden van onze realiteit en help jou de oversteek in jezelf te maken naar een voller, authentieker en meer verbonden leven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Met als doel het laten bloeien van jou ziel om zo jouw leven een stukje mooier te maken.

Want ik geloof dat als je jezelf transformeert je de wereld transformeert.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden in jouw transformatiereis door groei naar bloei!

Specialisatie: Transformatie coach, Reiki, Emotionele blokkades, innerlijk kindwerk

E info@animaflore.nl

T 06-27115541

I animaflore.nl