Joep Ernst

Joep Ernst

Over Joep

Anima Flore is Latijns voor ’Ziels Bloei’ en jouw ziel weer laten bloeien is dan ook het einddoel van mijn werk. Als Holistisch Transformatie Coach is het mijn missie om mensen te assisteren in hun helingsproces in de diepte. Daar in de diepte waar jouw wortels in de modder staan gebeurt het werk waar jouw essentie, jouw ziel van groeit en uiteindelijk uit bloeit. Zonder het werk in die modder, geen lotus.

Ik begeleid mensen in hun groei en zelfontwikkelingsprocessen. Specifiek in het transformeren van de lage energie die jou ervan weerhoudt om jouw meest authentieke leven te leiden. Ik biedt een helpende hand bij het opruimen van oud zeer, pijnstukken en trauma’s, zodat je weer in contact met je eigen essentie. Ik help je jouw eigen programmeringen doorzien en herschrijven. Zo faciliteer ik een blijvende transformatie op zowel fysiek, psychologisch, emotioneel en spiritueel niveau. Dit doe ik op een zuivere en integere manier gecombineerd met veel zachtheid en rust.

Met kennis van de spirituele/energetische wereld en tegelijkertijd van het aardse sla ik bruggen tussen deze twee ervaringsbeelden van onze realiteit en help jou de oversteek in jezelf te maken naar een voller, authentieker en meer verbonden leven. Met als doel het laten bloeien van jou ziel om zo jouw leven en daarmee de wereld een stukje mooier te maken.

Want ik geloof dat als je jezelf transformeert je de wereld transformeert!

– Wat jouw situatie ook is, door de brede inzetbaarheid en holistische werkwijze vindt de transformatie coaching werkwijze op bijna alle probleemstellingen wel een oplossing.

Nieuwsgierig? Voor meer informatie lees en kijk verder op mijn website: www.animaflore.nl

Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden in jouw transformatiereis door groei naar bloei.

Specialisatie: Transformatie coaching, EFT tapping, Emotionele blokkades, Innerlijk kindwerk, Regressie therapie

E info@animaflore.nl

T 06-27115541

I animaflore.nl