Karin Schipper

Karin Schipper

Over Karin

Het leven is continu in beweging en alles is energie, daarom is het altijd mogelijk om van het donker weer naar het licht te bewegen, dus geef de moed nooit op. “Zonder modder geen lotus” is een spiritueel gezegde en dat is zeker waar. Het is mij ook gelukt om dichter bij mijn authentieke zelf te komen en ik sta weer volledig in mijn kracht! Mijn naam is Karin Schipper en vanuit mijn praktijk ”Karesma” kan ik jou hier ook bij helpen!

Ik heb geleerd in de afgelopen jaren om op alle lagen en in verschillende dimensies en realiteiten met behulp van verschillende coaching technieken mensen te helpen en te ondersteunen in en bij hun proces. Als Transformatie Coach, Holistisch Therapeut en reikimaster maak ik onder andere gebruik van onderstaande specialisaties en zet hierbij mijn mediamieke gaven in.

Heb je een burn-out en ben je op zoek naar innerlijke rust, loopt het niet lekker in je relatie, heb je te maken met verlies of wil je spiritueel groeien en weten wat je hier op aarde te doen hebt, je kan met alle vragen bij mij terecht en ik vind nooit iets gek. Ik ga graag met je mee op reis naar lichtere tijden en samen is altijd fijner dan alleen….

Specialisaties: EFT, banden transformeren, innerlijk kind werk, regressie en reïncarnatie therapie, numerologie. Healing zoals reiki, magnetiseren en transhealing.

E info@karesma.nl

T 06-27184301

I karesma.nl