Lilian Alsemgeest

Lilian Alsemgeest

Over Lilian

Met een achtergrond als verpleegkundige op de hartbewaking en diverse functies in het bedrijfsleven startte ik in 2006 mijn eigen bedrijf in de geboortezorg.

Vanuit een groot verlangen om mijn werk binnen deze zorg handen en voeten te geven startte ik met de Transformatie Coach Opleiding. Wat ik echter niet had bedacht, was dat de opleiding voor mij een interne reis werd met de nodige dosis weerstand maar vooral commitment naar mijzelf en een persoonlijke transformatie.

Inmiddels heb ik de geboortezorg verlaten en richt me volop op transformatie, daar gaat mijn interne vuur van aan. Samen met jou zoek Ik naar de wortel van jouw  hulpvraag.

Met als resultaat een lichter leven, een shift naar ownership. Vrijheid! Dit is goud waard!

Daarnaast host ik workshops voor de Bridgeman Academy waardoor ik een krachtige verbinding met het transformatieveld heb, prachtig om ook daar de shifts en processen van deelnemers te zien.

Je bent zo welkom!

Specialisatie: Transformatief coach, regressie- en reincarnatietherapie, Innerlijk Kindwerk, Systemisch werk, traumacoach rondom zwangerschap en geboorte, relatietherapie.

E lilian@zuiverinkracht.nl

T 06-30403403

I zuiverinkracht.nl