Loret Snip

Loret Snip

Over Loret

Als ik je zou vragen: Wie ben jij als je alle identificatie loskoppelt? Het gevoel dat je altijd met je meedraagt. Is dat dan je fysieke lichaam? Zijn het je gedachten en emoties?

Zelfonderzoek begint met het terugleiden van de aandacht. Terug de stilte in en focussen op je lichaam. Alle afleiding en het lijden op verschillende niveaus is een illusie en niet helpend. Het is de kunst van het leven om bij je eigen geluk en liefde te blijven. Zeker als zich een situatie voordoet waarin je wordt getriggerd in onzekerheid, onrust, angst of paniek etc. Het merendeel van de mensheid is compleet verdoofd. Wellicht herken je dit en ben je je daar bewust van aan het worden.

Wil jij écht bij je gevoel te komen? Wil jij je bewust worden van je pijn, van je verlangens en ontevredenheid? Wil jij de maskers van je ego te doorzien? Kun je mededogen hebben voor de mensen om je heen, door de verbinding aan te gaan met jezelf en je voorouders?

Daar is moed en goede begeleiding voor nodig, van iemand die vanuit zijn eigen ervaring en intuïtie tot de essentie komt.

Daarom nodig ik  je uit in mijn praktijk om een innerlijke opluchting te ervaren.Om te onthechten van vastgeroeste overtuigingen en conditioneringen, die je in je leven hebt opgebouwd. Om de verhalen van je voorouders weer te begrijpen, zodat de aders van je stamboom lijnen weer gaan stromen. Zelfrealisatie is op zielsniveau begrijpen en onthechten. Het is leren loslaten in overgave. De acceptatie en het vertrouwen van de stroom van het leven. En alleen mogelijk in het hier en nu.

Achtergrond informatie: Van kinds af aan ben ik bezig met zelfonderzoek. In mijn jeugd ben ik o.a. geschoold op dit gebied door inheemse volkeren vanuit de Amazone. Zo leerde ik om dichtbij mijn innerlijke liefde te blijven. In sneltreinvaart heeft het leven mij diverse keuzes en ervaringen toegeworpen, waardoor ik in korte tijd veel geleerd heb. Met als hoogtepunt het overlijden van mijn dochter in 2020, waarna ik met Robert zijn werkwijze in aanraking kwam en meer in verbinding stond met de fijnstoffelijke wereld. Doordat ik in staat ben om met een adelaarsoog (overzicht) door de ‘ayahuasca bril’ (eenheid) te kunnen kijken, kan ik je met scherpe en nuchtere vragen begeleiden. Mijn intuïtieve zang ondersteunt mensen bij hun transformatieproces.

Specialisatie: Transformatief coach | Lichter Leven coach | Regressie – en reïncarnatie therapeut| Voorouder heling (Maarten Oversier) | Ervaring met Traumasensitief onderwijs | Innerlijk Kindwerk |EFT (Emotional Freedom Techniques) | Muzikaliteit (vocaal en instrumentaal) |Van kinds af aan ervaring met ayahuasca (plant medicijn) vanuit de Braziliaanse Amazone

E loretsnipcoach@gmail.com

T 06-48687897

I loretsnip.nl