Marret Wijnker

Marret Wijnker

Over Marret

Na mijn opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht, heb ik bijna 20 jaar gewerkt bij gemeenten en in de publieke gezondheidszorg. In uiteenlopende functies gericht op inhoud, organisatie, bedrijfsvoering en veranderprocessen. In mijn laatste rol als organisatie-coach, ontdekte ik het belang van individueel commitment en het lef om naar je eigen rol in het geheel te kijken. Want daar begint verandering, zowel in jezelf, als in een organisatie en in de samenleving.
Als we bereid zijn te onderzoeken wat ons in de weg staat, dit durven aankijken, doorvoelen en oplossen en ons afstemmen op dat wat wil ontstaan, kunnen we een mooiere wereld creëren voor onszelf en voor de generaties na ons.

Vanuit huis heb ik een oervertrouwen in het leven en de mogelijkheden van mensen. Mateloos fascinerend hoe alle benodigde antwoorden en wijsheid reeds aanwezig zijn in onszelf en hoe we daar toegang tot hebben. Een ongekend potentieel!

Soms kun je daar nog niet bij, is er iets van angst, verdriet of iets anders dat in de weg zit. Wanneer je dat hebt opgezocht, doorvoeld en opgelost, ontstaat er ruimte om te ontdekken wat jij wilt, wat jij hier te doen hebt. Geweldig!

Ik faciliteer je heel graag in dit proces.

Je bent van harte welkom!

Specialisatie: Transformatiecoach | Lichter Leven coach | Organisatiecoach | Theory U

E info@marretwijnker.nl

T 06-47132284

I marretwijnker.nl