Maryse Schut

Maryse Schut

Maryse SchutOver Maryse

Jarenlang was ik druk met dingen waar ik eigenlijk niet mee bezig wilde zijn en regelmatig dacht ik: is dit het nou? Maar dat was nu eenmaal wat er van me verwacht werd. Dacht ik…

Ik was een pleaser, vond de mening van anderen heel belangrijk en zette mezelf standaard op de laatste plaats. En ondanks dat ik keihard mijn best deed, voelde het nooit goed genoeg. Ík was niet goed genoeg.

Totdat het echt niet meer ging en ik me realiseerde dat het roer om moest. Ik heb leiderschap gepakt en ben aan mezelf gaan werken, want alleen daar zit de verandering. Ik heb mijn donkere stukken aangekeken, ben dwars door al mijn triggers, patronen, overtuigingen en emoties gegaan. Zodat ik terug kon naar mijn ware zelf, kon zijn wie ik écht ben.

En dat voelt heerlijk, licht en bevrijdend. Ik durf nu schaamteloos mezelf te zijn en te vertrouwen op wat goed voelt voor mij. Mijn vuur brandt en het leven lacht me toe. En dat gun ik jou ook.

Geen lotus zonder modder. Dus kijk het aan, ruim die modder op. Dan komt de helderheid Dan pas voel je wat je echt wilt, wat je passies zijn en is er geen weg meer terug: jij laat je dromen uitkomen.

Ben jij er klaar voor om jouw vuur weer te laten branden en schaamteloos jezelf zijn? Ik help je graag.

Specialisatie: Transformatief Coachen, Hypnotherapie, Lichter Leven Programma, EFT, Regressie- en Reïncarnatietherapie, Vrouwencirkels, Retraites

E info@maryseschut.nl

T 06-54675575

I maryseschut.nl