Michael Luttik

Michael Luttik

Michael Luttik

Over Michael

Ik begeleid je met het afzetten van je masker. Die je ooit zelf hebt gemaakt. Om jezelf te beschermen. Heel knap! Het heeft je ver gebracht. De vraag is. Werkt het nog voor je? Het masker zit (te) strak en mensen om je heen zien je echte gezicht niet. Je expressie. Je ogen. Je passies. Dat is zo zonde. Je bent hier niet om je te verschuilen achter je masker. Het is tijd om dat masker af te zetten. En je te laten leiden door je authentieke zelf. Jouw naakte waarheid.

Voordat jij dat masker gaat afzetten duiken wij eerst in je binnenwereld. Want, zo binnen, zo buiten. Op diverse lagen gaan wij samen onderzoeken waar de energie stagneert. Wat zijn je overtuigingen? Waar zit je pijn? Waar ben je boos en/of verdrietig over? En waar is dat vastgezet in je lichaam?

Bewustwording is het sleutelwoord. Daarna transformatie en manifestatie.

Ik coach mensen. Vrouwen en mannen. Daar waar jij je mee identificeert.

Specifiek voor de man
Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 sessies. Ook kun je deelnemen aan retreats. Waar wij met een groep dappere mannen, in een veilige setting, de weg vinden naar de authentieke man die jij bent. Die krachtig op deze aarde staat. Dan gun ik iedere man. En vrouw.

Specialisaties: Transformatie coach, Lichter Leven coach, Quantum Connection Hypnose coach, Stress coach, Mannencoach

 

E lttkcoaching@gmail.com

T 06-40815633

I lttk.nl/