Mireilla de Vries

Mireilla de Vries

Over Mireilla

“Voor het ego komt het transformatie proces nooit gelegen. Dat wil graag controle”

Transformatie is een van binnen naar buiten proces. Alles begint bij voelen dat er dingen mogen veranderen in jouw leven. De enige die daar voor kan zorgen ben jij. Vanuit mijn zachte kracht neem ik je oordeelloos mee op de reis die je in het onderbewuste gaat maken met behulp van o.a. regressie therapie. Zodat jij bewustzijn krijgt op de oorzaak van jouw thema en hierin mag gaan doorvoelen en helen wat geheeld wil worden. Ik zorg ervoor dat die reis veilig voelt voor jou. Zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar met uiteenlopende levensvraagstukken of onbegrepen fysieke, emotionele, mentale of psychische klachten of patronen die je graag zou willen doorbreken zijn welkom in mijn praktijk.

Daarnaast heb ik vanuit mijn persoonlijke achtergrond en als verpleegkundige in acute zorg en de terminale zorg een grote affiniteit met (uitgestelde) rouw verwerking zowel bij ernstig ziek zijn en herstellen als in de laatste levensfase. Zowel bij jong en oud kunnen belangrijke thema’s om aandacht vragen zoals bijvoorbeeld angst, spijt, schuld en schaamte. Ook kan je bij mij terecht korte of lange tijd na het overgaan van een dierbare, als er nog losse eindjes in het rouwproces voelbaar zijn.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen!

Specialisme : Transformatief coachen, verwerkingstherapie, (uitgestelde) rouw verwerking, Lichter leven programma, Voorouderlijk werk, reïncarnatie therapie en innerlijk kind werk.

E info@re-lief.eu

T 06-24753127

I re-lief.eu