Moniek Klop

Moniek Klop

Moniek KlopOver Moniek

De reis naar innerlijke vrijheid. Dat is de kern van mijn levensverhaal en dat is ook waar ik anderen met veel liefde en passie mee help. Ik combineer transformatiecoaching en het Lichter Leven programma met Human Design en ben burn-out ervaringsdeskundige.

Herken je dat? Je leven is ‘wel oké’, maar ergens knaagt het. Diep van binnen wil je meer vrijheid. Je relaxed en energiek voelen. Je hart volgen. En niet meer leven ‘hoe het hoort’, naar wat anderen van je verwachten. Je wilt ontdekken wie je écht bent en weten wat jij te doen hebt op dit bolletje. Maar íets houdt je tegen.
Ik weet hoe het voelt. Een goede burn-out was nodig om mij op mijn authentieke pad te krijgen. En nu help ik jou graag om jouw vrijheid weer te vinden. Je oude ballast te transformeren. De reis van hoofd naar hart te maken. Je echte pure zelf te worden. Zodat jij je mooiste leven gaat leven. Moeiteloos, licht en stralend. ‘For the good of all’.

In de coaching nemen we jouw Human Design mee. Dit is jouw unieke blauwdruk op basis van je geboortedatum, -plaats en -tijd. Met mijn kennis van dit magische systeem help ik jou jezelf nog beter te kennen en te leven volgens jouw unieke gebruiksaanwijzing. Waar nodig zetten we ook ademtechnieken in om jouw proces te ondersteunen.

Mijn manier van coachen is warm, zacht, doortastend en down-to-earth. Ik gebruik humor waar dat kan en laat je ‘door de modder gaan’ waar dat moet. Altijd vanuit liefde en veiligheid.

Van harte welkom!

Specialisaties: Transformatiecoaching, Lichter Leven programma, Human Design, HSP, adem, burn-out ervaringsdeskundige

E info@moniekklop.nl

T 06-51763839

I moniekklop.nl/