Moniek Pronk

Moniek Pronk

 

Over Moniek

Als transformatiecoach en yogaleraar, begeleid ik je graag in de reis van je hoofd naar je lijf en je hart. Van hard werken naar hart werken. Van stress naar ontspanning. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar flow. Ik draag graag bij aan de reis terug naar jouw pure krachtige zelf, waar je door gebeurtenissen en ervaringen in het leven soms ver vanaf kan zijn geraakt.​​

Ik heb de Bridgeman Transformatie Coach opleiding, de Touch op Matrix Therapeut opleiding, de 2-jarige Energy Facilitator Training van Altazar Rossiter en de Kaula Tantra Yoga Teacher Training afgerond. En ik studeer nog aan Transformatie Coach opleiding van Tony Robbins. Daarnaast heb ik in Nederland en Zuid Amerika vele sjamanistische ceremonies bijgewoond en mooie rituelen geleerd die ik nu zelf toepas in mijn praktijk. Ik breng je graag weer in contact met de wijsheid van moeder natuur en onze voorouders.

Ik begeleid in het doorgronden, ontwortelen en helen van oude pijnstukken en angsten. En breng je weer in contact met je natuurlijke energie, je authentieke kracht en je innerlijke wijsheid. Zodat jij vanuit je hart gaat leven.

Ik coach vooral startende ondernemers zodat zij hun angsten en twijfels aangaan en overwinnen. Hierdoor gaan zij en hun bedrijf weer groeien en bloeien. Vanuit balans, passie, innerlijke vrijheid en zelfvertrouwen.

Durf jij die diepe reis in jezelf aan te gaan? Stuur me een bericht als je interesse of vragen hebt. Je bent van harte welkom.

Specialiteit: Transformatief coachen, Altazar Methode, Integratiecoaching na plantmedicijn ceremonies, Lichter Leven coaching, Touch of Matrix Therapeut, ToKaula Tantra Yoga Teacher

E mail@moniekpronk.nl

T

I moniekpronk.nl