Pieter Nederveen

Pieter Nederveen

Over Pieter

Als transformatief coach help ik jou graag authentieker te worden, zodat je weer kunt zijn wie je werkelijk bent. Ik bied je een veilige plek waar alles kan worden gezegd. Samen transformeren we beperkende overtuigingen, angsten en trauma’s uit het verleden op een diepgaande manier. Zodat je daarna meer in je kracht staat en de dingen durft te doen die belangrijk voor je zijn.

Vrijheid, authenticiteit en positiviteit zijn mijn belangrijkste waarden. Ik heb een open geest en ben erg geïnteresseerd in de mens die voor mij zit. Tijdens een sessie stem ik mij zo veel mogelijk af op jou en werk ik intuïtief. Alles mag besproken worden, daar geef ik een veilige bedding voor. Ik ben resultaatgericht en erg praktisch ingesteld. De vraag van de cliënt staat altijd centraal, we werken doelgericht naar een oplossing.

Ik ben een kalm persoon die een beetje humor erg kan waarderen. Tijdens een sessie kan er worden gelachen en gehuild. Emoties zijn belangrijk en ik vind het heerlijk als die stromen. Het betekent dat er transformatie plaatsvindt en dat is uiteindelijk waar ik als coach naar toe werk.

Specialisatie: Transformatief coach, Lichter Leven coach, Sjamanisme, Wim Hof, coaching binnen bedrijven

E info@redroadcoaching.nl

T 06-11227654

I redroadcoaching.nl