Remco Bosgraaf

Remco Bosgraaf

Over Remco

Jaren geleden ben ik gestruikeld over mijn eigen leven, gevallen, en weer opgestaan om het opnieuw en helemaal anders te doen.

Mijn eigen ervaring op het gebied van niet helpend gedrag, verslavingen, nooit echt weten wat ik wilde in het leven en wat mijn grenzen waren helpt mij nu als coach. Hierdoor doorzie ik nu snel en diepgaand de patronen om de oorzaken van je gedrag, triggers en trauma te helen.

Mijn persoonlijke kracht en talent zit hem in mijn oordeelloosheid, geduld, mijn rust en veiligheid. Ik ga graag grondig maar liefdevol met je aan het werk. Door mijn eigen doorleefde ervaring weet ik als geen ander waar je staat en bent geweest. Ik weet dat je je pijn, je schaamte, je schuldgevoelens, je niet passende gedrag, je zelfoordelen niet bent maar hebt. Het is allemaal oké, het mag er allemaal zijn. Maar ik neem je vanaf dit punt mee op je eigen innerlijke reis. Wetende dat je bij me bent gekomen om je krachtige en immense potentieel te herontdekken, in te nemen en lichter te gaan leven. Ik help je weer eigenaar te worden over je leven, je wonden en je potentieel.

Ik begeleid jou graag in je transformatie, want de transformatie van de wereld begint bij de transformatie van het individu.

Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven coaching, Holistische massages, EFT

E remco.bosgraaf@gmail.com

T 06-21955257

I remcobosgraafcoaching.nl