Renate Timmer

Renate Timmer

Over Renate

Ieder mens is uniek

Iedereen zit anders in elkaar, wat maakt jou uniek? Kennis van je eigenheid, je persoonlijkheid, je gedragingen, je triggers en patronen gaat je helpen in je stappen van persoonlijke ontwikkeling. Leven in plaats van overleven. Als iedereen eigenheid behoudt en eigen unieke leven gaat leiden, hoe zou de wereld er dan uitzien? Uniek en vrij kunnen zijn doe je voor en vanuit jezelf en van daaruit in verbinding met de ander, je sociale relaties, je familie, je gezin en je werkrelaties. Daarmee kun je je persoonlijke en professionele doelen realiseren.

Wil jij je eigen uniciteit hervinden, steeds verfijnder kunnen voelen en zijn? Wil jij weer plezier en voldoening in je werk en in je leven? Dan kan ik je helpen door 1 op 1 coaching, waarbij we werken aan bewustwording en begrip. En waar beperkende blokkades en overtuigingen in beeld worden gebracht en getransformeerd.

Ik heb een nieuwsgierige en verwonderende interesse in de mens. Mijn drive is om mensen te helpen zichzelf te leren kennen, zodat ze hun eigen leven kunnen gaan inrichten die ze zelf wensen en om een groep mensen beter te laten verbinden en samenwerken. Het begint bij jezelf. Ik help je om door een daadwerkelijke transformatie te gaan, iets wat dieper gaat, dwars door alle lagen om te kunnen groeien en om vrij en authentiek te kunnen leven. Ik ben van nature nuchter en kom graag tot de kern. Dit in combinatie met een veilige en ontspannen setting maakt dat ik een eerlijke en toch fijne spiegel voor jou kan zijn.

Specialisatie: Emotional Freedom Technique (EFT), trance, Reiki, regressie & reïncarnatie en transformatie van banden/haken.

E renate@uniqcoaching.nl

T 06-51826443

I uniqcoaching.nl