Rosita Stolwijk

Rosita Stolwijk

Over Rosita

Als transformatiecoach begeleid ik je graag in jouw reis naar binnen, jouw bewustzijn. Ik activeer gebieden die gezien mogen worden op dat moment zodat er ruimte ontstaat waarin jouw energie weer kan en mag bewegen. Het gaat om doorgronden en ontwortelen van pijnstukken, blokkades en angsten.

Ik werk op een gelijkwaardig niveau samen. Ik ga op onderzoek, doorgrond vraagstukken en ik transformeer deze zodat er inzichten komen. Het enige wat ik je vraag is je open te stellen voor hetgeen zich mag laten zien. Ik werk op een intuïtieve manier, daar ligt ook mijn kracht, maar wel volgens de Bridgeman methode.

Naast losse sessies ben ik ook Lichter Leven coach. Een prachtig programma van Robert Bridgeman dat zo magisch werkt dat iedereen een uniek programma doorloopt. Het beweegt als het ware om jou heen.

Aangezien ik zelf nog deels betrokken ben in het bedrijfsleven ondersteun ik ook werknemers die op werkgebied aanlopen tegen terugkerende thema’s. Waar kent dit zijn oorsprong? Welke diepere laag ligt daaronder?

Ontdek zelf wat ik voor jou kan betekenen, ik nodig je heel graag uit!

Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven coach, Regressie, Intuïtieve healer, Coaching bij werknemers

E info@alesa-coaching.nl

T 06-41539830

I alesa-coaching.nl