Rosita Stolwijk

Rosita Stolwijk

Over Rosita

Alesa is een vlindersoort en een vlinder staat symbool voor verandering en groei. Dat is precies waar het in deze vorm van holistisch transformatief coachen om gaat.  Graag neem ik je mee op reis naar binnen waar alle antwoorden aanwezig zijn.

Als coach ga ik samen met jou jouw hulpvraag verder uitdiepen. Wat heb jij te leren? Wat mag er gezien worden? Zijn er wellicht conditioneringen, patronen, angsten, overtuigingen, trauma’s, kindstukken of herinneringen die belemmerend zijn?
Het is erg bijzonder te ervaren wat we allemaal bij ons dragen en welke invloed dit heeft op ons dagelijks leven. In de sessie neem ik je mee op ontdekking en vraag ik je open te stellen voor alles wat er zich laat zien. Met als doel naar de kern te gaan en de stukken te transformeren op fysiek, emotioneel, psychologisch, mentaal en spiritueel niveau zodat je meer ruimte creëert, de energie weer mag gaan stromen en dat je inzichten verkrijgt.

Naast deze healingsessies faciliteer ik ook het Bridgeman Lichter Leven programma. In 10 sessies ga je op ontdekking en leer je jezelf beter kennen met als doel beter in balans te komen en jouw potentieel beter te benutten.

Wil je een beetje van beiden? Nog meer om jou heen bewegen, reflecteren, elementen uit het Lichter leven programma i.c.m. ontspanningsoefeningen (ademhaling, meditaties en visualisaties) en healing? Minder vanuit het hoofd, meer vanuit het hart? Dat kan! Maak kennis met mijn eigen ontwikkelde Alesa coachprogramma. Zeker interessant als je aan het begin staat van jouw bewustzijnsgroei, nieuwsgierig bent en meer in je kracht wilt komen te staan. Ook zeer geschikt voor organisaties om aan te bieden aan hun werknemers.

Ontdek zelf wat ik voor jou kan betekenen, ik nodig je heel graag uit!

Specialisatie: Transformatief coachen, Lichter Leven coach, Regressie, Reïncarnatie, Intuïtieve healer, Coaching bij werknemers, Bewustzijnsgroei

E info@alesa-coaching.nl

T 06-41539830

I alesa-coaching.nl