Sanne Grijmans

Sanne Grijmans

Sanne Grijmans Voor mij is de sleutel naar een gelukkig leven verbinding.

Verbinding voelen met wie jij diep van binnen bent, met jouw unieke ik, met jouw hart, jouw Ziel.

Mis jij soms ook die verbinding met jezelf

Voelt het alsof je geleefd wordt

Loop je tegen bepaalde blokkades aan

Ben je nieuwsgierig en klaar voor een leven wat zoveel meer in zich heeft

Verbinding met wat ongezien lijkt, onbewust, in jou, om je heen, krachten, licht, gidsen, spirits, krachtdieren…

Mijn naam is Sanne Grijmans en vanuit Sanne Grijmans Coaching help ik jou graag om de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden en je leven bewust en vanuit liefde te Leven.

Er zit zoveel opgeslagen in ons onderbewustzijn waar we geen weet van hebben.

Heel veel positiefs wat wakker wil worden, maar ook dingen die ons tegenhouden om te leven vanuit onsZelf, vanuit ons hart.

Denk aan trauma’s uit dit leven, andere levens, vanuit je voorouders, blokkades door overtuigingen die jou aangeleerd zijn, etc.

Als transformatiecoach ga ik samen met jou verbinding maken met jouw onderbewustzijn, volg ik de energie en gebruik die technieken en methoden die op dat moment het meest dienend zijn voor jou.

Samen gaan we jou helpen de verbinding met jouw-Zelf terug te vinden zodat jij jouw leven weer kunt Leven en de magie ervan mag ervaren.

Tools die ik inzet om jou te helpen zijn: Regressie en Reïncarnatie, Voorouderlijke trauma healing, Altazar method, Innerlijk kind werk, Sjamanisme, Healing, Energiewerk, Activaties, Mediumschap, Klank en drumhealing

(Ik ben o.a. opgeleid en getraind door Robert Bridgeman, Altazar Rossiter, Maarten Oversier, Ariëtte Loeffen (HeartSoulutions) en bij de hof van Axen Sjamanisme training)

Ook kun je bij mij terecht voor: Readingen, Numerologie, Activaties, Energiewerk, het Lichter Leven Programma, Kundaliniyoga en dat wat de energie door mij heen wil geven aan workshops en ceremonies.

E info@sannegrijmans.com

T 06-48930005

I sannegrijmans.com