Sanne Peeters

Sanne Peeters

Over Sanne

Als coach en psycholoog combineer ik mijn intuïtieve talenten met uitgebreide kennis van de psychologie, neurowetenschap, mindfulness, hypnotherapie en de kracht van het onderbewuste. Luisteren is mijn eerste natuur. Ik hoor wat je zegt én wat je niet zegt, maar wat wel gehoord wil worden. Hierdoor ga je bij mij altijd een laag dieper en verder. Je komt tot de kern van jouw probleem, angsten, trauma’s, belemmerende gedachten en overtuigingen en ontwortelt het waardoor het daadwerkelijk uit je systeem gaat. Je komt weer in verbinding met wie je werkelijk bent en jouw potentieel. Je ervaart meer rust en zelfvertrouwen en gaat authentieker en vrijer door het leven.

In mijn praktijk Bij Sanne begeleid ik vrouwen in hun transformatieproces. Het raakt me als ik zie hoeveel vrouwen hun eigen waarde, talenten en schoonheid niet zien en zich kleiner maken dan ze zijn. Het raakt me omdat ik zelf in deze situatie heb gezeten. Met een burn-out als gevolg. Het is mij gelukt om mezelf van binnenuit te transformeren. Ik heb de beweging gemaakt van niet durven naar doen, van moeten naar mogen, van streng en hard zijn voor mezelf naar zachtheid en zelfacceptatie en van drukte en ruis naar rust. Het voelt zo enorm vrij  en ontspannen om gewoon mezelf te zijn. Dat gun ik jou ook! Zet nu de eerste stap en neem contact met me op.

Specialisatie: Transformatief Coachen, Mindfulness en Meditatie, Hypnotherapie, Psychologie en Gedragsverandering, Lichter Leven Programma, Emotional Freedom Techniques, Innerlijk kind werk, Regressie- en reïncarnatie therapie.

E sanne@bijsanne.nl

T 06-51166210

I bijsanne.nl