Sonia Hoenders

Sonia Hoenders

Over Sonia

Als je op deze site beland bent op zoek naar een transformatiecoach dan heb je waarschijnlijk ontdekt dat er iets in je leven stokt, dat je ergens in vastloopt en dat het tijd is om door te pakken. Omdat je er klaar mee bent dat je jezelf tegenhoudt om dat leven te leiden waar je blij en gelukkig van wordt, waar je van straalt, waar je voor uit je bed komt.

Als transformatiecoach help ik je om inzicht te krijgen in je conditioneringen, patronen en overtuigingen waarmee je jezelf vastzet, in de weg zit of blokkeert, bv met angsten, negatieve gedachten of zelfdestructief gedrag.

Ik ben Sonia en vanuit mijn eigen doorleefde wijsheid en vol enthousiasme begeleid ik je op het pad naar zelfaanvaarding, vrije stroom van levensenergie en innerlijke balans. Ik breng je terug bij jouw eigen innerlijke wijsheid.

Aan de hand van jouw hulpvraag, gaan we samen aan de slag met jouw (energetische) blokkades en trauma’s om deze te doorgronden, te ontwortelen en te helen op alle lagen: op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Zodat jouw authentieke zelf weer tevoorschijn komt vol levenslust, energie en lichtheid. En je weer contact hebt met jouw innerlijk kompas.

De technieken die ik hierbij inzet zijn o.a. EFT (Emotional Freedom Technique), TTT (transforming The Ties), trance-inductie, regressie en reïncarnatie en transformatieprotocollen (Altazar Rossiter).

Zacht, uitnodigend, soms met humor of liefdevolle doortastendheid, begeleid ik je in jouw transformatieproces.

Specialisatie: transformatief coachen, Maya kalender, beeldende coaching

E soniahoenders@gmail.com

T 06-12802340

I soniahoenders.nl