Susanty Nap

Susanty Nap

Over Susanty

Opgegroeid in een land waar niet mijn roots liggen en waarin ik er anders uit zag dan de meesten om mij heen, was de vraag ‘wie ben ik?’ al van jongst af aan rode draad in mijn leven. Ook na de ontmoeting met mijn biologische familie in 2008 vond ik daar geen antwoord op; de verschillen werden alleen maar groter evenals het gevoel ontheemd en ontworteld te zijn.

Mijn persoonlijke queeste zette mij toe tot de studie Algemene Sociale Wetenschappen met studievakken op het gebied van Internationale Migratie & Etnische Relaties en tot mijn ontwikkeling als professioneel coach en trainer.

Door de jaren heen heb ik mijn roots gevonden evenals het antwoord op de vraag wie ik ben. Vanuit mijn achtergrond als ervaringsdeskundige en transformatief coach help ik cliënten met sessies transformatiecoaching blokkades te transformeren door maatschappelijke conditioneringen, migratie, adoptie, culturele roots en trauma’s in de (oorspronkelijke) familiecontext. Zo vinden zij hun roots, hun authenticiteit en een geworteld leven.

Ook volgen mijn cliënten het Lichter Leven programma wat hen helpt om balans te brengen in het dagelijks leven en vanuit authenticiteit hun passies te vinden.

Specialiteit: Transformatieve coaching, Lichter Leven programma

E info@susantycoaching.nl

T 06-16762130

I susantycoaching.nl