Twan van den Heuvel

Twan van den Heuvel

Over Twan 

Twan is een ultieme aanjager en weet precies wat er nodig is om jou of een groep mensen in beweging te krijgen of met elkaar in contact te laten komen.
‘Herinneren wie we van nature zijn’
Als het even kan, doet hij dat met een flinke dosis humor. Zijn speelse energie maakt de obstakels op de weg naar (blijvend) contact met jezelf een stuk lichter en gemakkelijker te overwinnen.

Met het inzicht dat de obstakels niet in de weg zitten, maar deze juist de weg zijn naar groei en transformatie. Door in beweging en expressie te komen geven we uiting aan onze binnenwereld, hierdoor gaan we leren voelen en waarnemen.

‘Mensen in hun kracht zetten’, we horen het (te) vaak. Toch is dat precies wat er gebeurt als je met Twan aan de slag gaat. Uitgangspunt is: de kracht is er al, de kracht is aanwezig in jou.
Hij helpt je je bewust te worden van je innerlijke gevechten en laat je ervaren hoe je op een andere, vaak lichtere manier kunt leven.

Twan straalt liefde uit voor zichzelf, zijn medemens en de natuur. Hij laat anderen graag meegenieten van zijn tomeloze energie en daagt je uit om alles eruit te halen wat erin zit!

Specialisatie: Transformatief coach, lichter leven coach, adem en lichaamsbeweging trainer.

E info@ikwilswitchen.nu

T 06-53810194

I ikwilswitchen.nu