Opleidingen voor lichtwerkers

Bridgeman richt zich op transformatie van het individu waarbij vanuit de Academie mensen worden opgeleid o.a. Transformatief coach. Met onze opleidingen word je een volleerd Transformatie Coach of Altazar Facilitator Trainer.

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling en lichtwerkerschap. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen. Onze focus ligt op het manifesteren van ieders zelfbewustzijn door middel van transformatief coachen van individuele consumenten als ook professionals. De organisatie combineert traditionele en moderne technieken uit het Oosten en Westen met actueel hersenonderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Een zelfrealisatie methode om mensen te helpen zichzelf te optimaliseren en ieders potentieel uit werk en leven te halen.

ALTAZAR LEVEL 1

Start  september 2021

De Altazar Mystery School overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten. Door samen te leren werken met je eigen Spirituele Intelligentie creëer jij meesterschap over jezelf!

Dit groepsprogramma geeft je de tools om in je eigen spirituele meesterschap te gaan staan, zonder dat je tegen iets of iemand aanleunt.

Dit vereist een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want, het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

Lees hier meer >

TRANSFORMATIECOACH

Start november 2021 (groep 11)

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Lees meer >>

TRANSFORMATIEF COACHEN

Start direct online met de basis

Ben jij een coach en zou je jouw cliënten graag holistisch willen kunnen benaderen? Problemen kunnen ontwortelen bij de oorsprong, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel?

Vind je het lastig om een bron te vinden van de issues van je cliënten?
Zou je in één sessie een doorbraak willen realiseren? Volg dan deze unieke online training Transformatief Coachen.

Lees verder >

 

INTO ME I SEE

Rianne_ ARTOFINTIMACY400x200

Start 10 september 2021

Wil jij graag vanuit zachtheid, openheid en verbinding leven en omgaan met mensen om je heen en het leven zelf? Dat vraagt allereerst de vaardigheid om volledig in liefde, zachtheid en integriteit in verbinding te zijn met jezelf. Je kunt een ander tenslotte alleen ontmoeten en meenemen naar waar je zelf bent geweest. Ontdek in deze training de kracht van diepgaande emotionele en lichamelijke intimiteit.  Vanuit overgave en vertrouwen.

Lees meer>>

INTO ME I SEE

HP-MTO_400x200

Start 30 september 2021

Volg nu deze unieke opleiding Mindfull Based Emotional Intelligence (MBE) met een unieke aanpak. In tien maanden word je klaargestoomd om als trainer écht het verschil te maken. Je leert om mensen bij hun ware potentieel te brengen. Dat doe je op basis van traditionele Oosterse technieken én hersentechnieken ontwikkeld door o.a. wetenschappers van Stanford University.

Lees meer>>

Deel dit!