Voor de beginnende lichtwerker

Bridgeman richt zich op transformatie van het individu waarbij vanuit de Academie mensen worden opgeleid tot lichtwerkers. Met onze opleidingen wordt je een volleerd Transformatie Coach of Altazar Facilitator Trainer.

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen. Onze focus ligt op het manifesteren van ieders zelfbewustzijn door middel van transformatief coachen van individuele consumenten als ook professionals. De organisatie combineert traditionele en moderne technieken uit het Oosten en Westen met actueel hersenonderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Een zelfrealisatie methode om mensen te helpen zichzelf te optimaliseren en ieders potentieel uit werk en leven te halen.

Professioneel meditatietrainer worden? Op 18 oktober 2018 starten we met onze 10-daagse training. Onder leiding van ervaren docenten en geaccrediteerd door de Vereniging voor Mindfulness.

Meer informatie>>

TRANSFORMATIECOACH

Deze opleiding is reeds gestart

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Lees meer >>

ALTAZAR LEVEL 1

Altazar opleiding

Ontwikkel je spirituele intelligentie
Start 16 februari 2018

Ben jij momenteel werkzaam als coach, therapeut, psycholoog of healer of ben je in opleiding hiervoor? En zou je graag meer zicht willen hebben welke onderbewuste afdrukken, overtuigingen en programmeringen je vaardigheden beïnvloeden. En leren welke onzichtbare wonden koester je en weerhouden je ervan om je volledige potentie als mens en professional aan te spreken? Ontwikkel dan je spirituele intelligentie onder leiding van Altazar Rossiter.

Lees meer>>

RETRAITE VOOR COACHES

Retraite in Spanje
5 tot en met 9 juni 2018

  • Ben jij als er klaar voor om als coach, healer of therapeut het verschil te gaan maken?
  •  Wil jij je bewustzijnstrilling verhogen en de aansluiting met je hogere zelf versterken?
  • Wil jij in een veilige leeromgeving jezelf ontplooien als transformatief coach?
  • Wil jij pijnstukken diepgaand kunnen ontwortelen EN je eigen spirituele gaven ontwikkelen?

Lees verder>>

Deel dit!