Voor de beginnende lichtwerker

Bridgeman richt zich op transformatie van het individu waarbij vanuit de Academie mensen worden opgeleid tot lichtwerkers. Met onze opleidingen wordt je een volleerd Transformatie Coach of Altazar Facilitator Trainer.

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen. Onze focus ligt op het manifesteren van ieders zelfbewustzijn door middel van transformatief coachen van individuele consumenten als ook professionals. De organisatie combineert traditionele en moderne technieken uit het Oosten en Westen met actueel hersenonderzoek en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Een zelfrealisatie methode om mensen te helpen zichzelf te optimaliseren en ieders potentieel uit werk en leven te halen.

RETRAITE VOOR COACHES

Retraite in Frankrijk
11 tot en met 16 maart 2019

  • Ben jij als er klaar voor om als coach, healer of therapeut het verschil te gaan maken?
  •  Wil jij je bewustzijnstrilling verhogen en de aansluiting met je hogere zelf versterken?
  • Wil jij in een veilige leeromgeving jezelf ontplooien als transformatief coach?
  • Wil jij pijnstukken diepgaand kunnen ontwortelen EN je eigen spirituele gaven ontwikkelen?

Lees verder>>

ALTAZAR LEVEL 1

Altazar opleiding

start 15 februari 2019

De Altazar Mystery School overstijgt alles wat je intellectueel kan bevatten. Door samen te leren werken met je eigen Spirituele Intelligentie creëer jij meesterschap over jezelf!

Dit groepsprogramma geeft je de tools om in je eigen spirituele meesterschap te gaan staan, zonder dat je tegen iets of iemand aanleunt.

Dit vereist een grondige innerlijke zoektocht en commitment. Want, het is onmogelijk de diepere problemen van het leven op te lossen op het bewustzijnsniveau waarop ze zijn gecreëerd.

Lees meer>>

TRANSFORMATIECOACH

Start 14 oktober 2019

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Lees meer >>

MEDITATIETRAINER

Start najaar 2019

In 9 maanden tijd word je in 10 dagen geschoold tot mindfulness & meditatietrainer voor organisaties en/of particulieren. We haalden ons materiaal rechtstreeks uit de bron in Azië en onze hersenwetenschap bij o.a. wetenschappers van Stanford University, maar ook Dan Siegel en Rick Hanson.

Deze opleiding is geaccrediteerd door de Vereniging voor Mindfulness.

Lees meer>>

REGRESSIETRAINING

20 t/m 25 mei 2019
Terra Nova

Voor de tweede keer organiseert Bridgeman de regressietraining.

In deze opleiding leer je holistische hypnosetechnieken zodat je naast de mentale ook de fysieke, emotionele en spirituele imprints kunt verwijderen.

Na deze opleiding ben je in staat om zelfstandig regressie- en reïncarnatiesessies te houden.

Lees verder>

Deel dit!