Over Bridgeman | De Beste Versie Van Jezelf | Bridgeman

Met een diepgaande spirituele intentie vervult de Bridgeman Academy haar missie als een bewustzijnsorganisatie, waarbij ze een heilig streven heeft om talloze mensen te begeleiden op hun reis van persoonlijke transformatie.

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij Bridgeman aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Jouw spirituele vleugels kunnen zich verder ontvouwen door de zorgvuldig vervaardigde (online) trainingen die Bridgeman aanbiedt. Neem de duik in de diepten van je eigen Zelf, ontdek daar de meest stralende essentie van je wezen en omarm vol vertrouwen het inherente potentieel dat in jou sluimert. Het is een ontdekkingsreis vol groei en verlichting die jouw leven in een prachtig nieuw perspectief zal plaatsen.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

DE ORGANISATIE

Bridgeman Methode

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Lees meer >>

DE METHODE

Zelfrealisatie Bridgeman Methode

Binnen de Bridgeman Methode helpen wij je authentiek te worden, emotionele trauma’s en blokkades op te lossen en beperkende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen.

Lees meer >>

DE FOUNDERS

founders Bridgeman

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken diverse methoden die de levenskwaliteit diepgaand bevorderen. Vanaf 2010 ontwikkelen Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen!

Lees meer >>

Deel dit!