Over ons

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling.

Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij Bridgeman aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Oprichters Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen deden jaren veldonderzoek over de hele wereld. Op basis van technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten, ontwikkelden zij de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

DE ORGANISATIE

Bridgeman Methode

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Lees meer >>

DE METHODE

Zelfrealisatie Bridgeman Methode

Binnen de Bridgeman Methode helpen wij je authentiek te worden, emotionele trauma’s en blokkades op te lossen en beperkende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen.

Lees meer >>

DE FOUNDERS

founders Bridgeman

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken diverse methoden die de levenskwaliteit diepgaand bevorderen. Vanaf 2010 ontwikkelen Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen!

Lees meer >>

Robert als spreker

Robert Bridgeman is in essentie een inspirator en “boodschapper”. Een leraar met een missie. Door persoonlijke gebeurtenissen besloot hij zijn leven aan zijn passie te wijden: bewustwording faciliteren bij anderen. Robert heeft zelf een flinke reis afgelegd om te kunnen leven vanuit passie en overgave. Dit is zowel een intense innerlijke reis als een fysieke reis over de wereld geweest. Hij mediteerde wekenlang in kloosters en zat in zweethutten met sjamanen. Robert is verbonden aan het toonaangevende “Search Inside Yourself Leadership Institute” in San Francisco (Mindfulness voor het bedrijfsleven) dat voortkomt uit een samenwerking tussen Google en Stanford University. Ook beklom hij onder leiding van Iceman Wim Hof de Kilimanjaro in korte broek en in 48 uur.

Robert geeft lezingen, retraites en workshops in verschillende landen. Hij is, samen met zijn vrouw Monique, medeoprichter van Bridgeman en actief als coach en meditatietrainer. Inmiddels is Robert gespecialiseerd in de processen van innerlijke heling, vergroting van zelfbewustzijn, ontwaken, versterken van je spirituele wijsheid en manifestatie. Robert is auteur van diverse boeken en documentaire maker. 

Meer informatie>>

Robert Bridgeman
Deel dit!