Over ons

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling.

Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Wil jij werken aan meer zelfvertrouwen, het vinden van je passie en werken aan je persoonlijke ontwikkeling dan ben je bij Bridgeman aan het goede adres. Dit kan zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Oprichters Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen deden jaren veldonderzoek over de hele wereld. Op basis van technieken en werkwijzen die zijn geworteld in de oorspronkelijke tradities in Azië, Europa en Noord-Amerika in combinatie met moderne methoden en hersenonderzoek van gerenommeerde universiteiten, ontwikkelden zij de Bridgeman Zelfrealisatie Methode.

Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee je geboren bent.

DE ORGANISATIE

Bridgeman Methode

De Bridgeman organisatie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Bridgeman biedt een plek waar ieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen.

Lees meer >>

DE METHODE

Zelfrealisatie Bridgeman Methode

Binnen de Bridgeman Methode helpen wij je authentiek te worden, emotionele trauma’s en blokkades op te lossen en beperkende overtuigingen om te zetten naar helpende overtuigingen.

Lees meer >>

DE FOUNDERS

founders Bridgeman

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen reizen de wereld over en onderzoeken diverse methoden die de levenskwaliteit diepgaand bevorderen. Vanaf 2010 ontwikkelen Robert en Monique de Bridgeman Methode waarmee jij je leven kunt optimaliseren en je meer uit jezelf kan halen!

Lees meer >>

Robert als spreker

Robert is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Met passie neemt hij zijn publiek mee in de avonturen die hij heeft beleefd. Met niets op ontdekkingsreis gegaan; en nu sprekend voor kleine en grote zalen of in persoonlijke sessies om zijn visie, inspiratie en inzichten over te brengen. Robert als spreker boeit, inspireert en zet aan om in actie te komen.

Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, die werkelijk waanzinnig zijn! Toch faciliteert hij het liefst het bewustzijn van anderen. Robert neemt je mee om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster leven. Met humor maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan gebruiken in het dagelijks leven. Je ervaart al snel minder stress en meer zelfvertrouwen. Je zult merken dat je minder last hebt van angst en onzekerheden, je zorgen verminderen en je creativiteit wordt vergroot. Robert staat met beide benen op de grond en daarmee maakt hij een bewust, spiritueel, leven voor iedereen toegankelijk.

Wil je een dynamische lezing of bijeenkomst waarbij je zeker weet dat er wat gebeurd? Gegarandeerd dat er na gesproken wordt over de impact van Roberts werk!

Meer informatie>>

Robert Bridgeman
Deel dit!